Linda Sand & Water Table with Play Kitchen sink Brown - Umbrella Blue/White

Je moet eerst inloggen om de productprijs te zien.
Productnummer: A031.032.00
Productinformatie "Linda Sand & Water Table with Play Kitchen sink Brown - Umbrella Blue/White"

De AXI Linda Zand- & Water Tafel met Speelkeuken wastafel Bruin - Parasol Blauw/wit is een multifunctionele speeltafel. In de zandtafel hebben kinderen urenlang speelplezier met het bakken van moddertaarten en zandcakejes. Niet alleen in de zandbak kunnen kinderen zich helemaal uitleven. Dankzij de meegeleverde accessoires zoals bordjes, snijplank en groente en fruit kunnen je kinderen ook in de speelkeuken de sterren van de hemel koken. Groenten snijden, koken en bakken worden zo letterlijk kinderspel! Het groente en fruit kunnen via klittenband door de helft “gesneden” worden Om je kinderen tegen de zon te beschermen, wordt de zandtafel geleverd met parasol.

Modderkeuken
Vul de blauwe bak met water en je kinderen kunnen op het pompje drukken om de kraan te laten werken. Zo kunnen je kinderen na het bakken en koken gezellig de vaat doen. Door de stop omhoog te trekken, kan de wasbak leeglopen in de blauwe bak eronder. Je kunt de witte bak met kraan makkelijk uitnemen, waardoor een “Modderkeuken” over blijft. Ideaal tijdens mooi weer! In het natte zand kan lekker gekliederd en gekneed worden. Door de vastere vorm van het zand kunnen je kinderen immers nog beter bouwen!

Praktisch en veilig
Wanneer je kinderen uitgespeeld zijn, kunnen de uitneembare bakken makkelijk worden schoongemaakt. De zandtafel wordt geleverd met gronddoek. Hierdoor blijft het zand netjes in de tafel. Geschikt voor kinderen van 3 jaar en ouder.

Duurzaam FSC 100% Hemlock hout
De zand- en watertafel is gemaakt van FSC 100% hemlock hout en is daarnaast afkomstig van duurzaam beheerde bossen en daarom ook een milieubewuste keuze. Deze houtsoort splintert niet en is van nature bestand tegen weersinvloeden zoals regen en dus resistent tegen houtrot. De tafel is ook nog eens behandeld met een watergedragen beits, zonder chemicaliën. Je hoeft de zand- en watertafel voor gebruik dus niet te behandelen.

Veiligheid
De zand- & watertafels van AXI zijn voorzien van een CE keurmerk en zijn getest en geproduceerd volgens EN 71 veiligheidsnormen zodat veilig speelplezier gewaarborgd is.

 • Multifunctionele zand- en watertafel met speelkeuken die in een handomdraai als Modderkeuken gebruikt kan worden.
 • Uitneembare kunststof bak voor zand of water geschikt voor maximaal 8 liter (zand en water niet inbegrepen).
 • Navulbare wastafel met werkende kraan.
 • Geschikt voor ca. 4 L water.
 • Inclusief 17-delige accessoire-set bestaande uit 2 bordjes, rekje, snijplank, mes en 6 stuks groente en fruit uit twee delen.
 • Inclusief gronddoek en in hoogte verstelbare parasol (110 - 175 cm).
 • Zandtafel geschikt voor ca. 65 liter grond of 80 kg zand.
 • Maximaal gewicht: 100 kg.
 • FSC 100% hemlock hout, afkomstig van duurzaam beheerde bossen.
 • Hemlock splintert niet en is van nature bestand tegen weersinvloeden zoals regen en dus resistent tegen houtrot.
 • Eenvoudige montage door de voorgemonteerde onderdelen (Prefab panelen).
 • De zand- en watertafels van AXI zijn voorzien van een CE keurmerk en zijn getest en geproduceerd volgens EN 71 veiligheidsnormen zodat veilig speelplezier gewaarborgd is.
 • Behandeld met een watergedragen beits, zonder chemicaliën.
 • Geschikt voor kinderen van 3 jaar en ouder.

Afmetingen (LxBxH): 125 x 93,5 x 49,8 cm.

Garantie: 10
Keurmerk(en) : CE, EN 71, FSC 100%
Materiaal Type: Hemlock wood, PE Polyethylene
Minimale leeftijd: 3