Filter
Garden set for kids with flower pots and garden tools 24-piece
Met de Gardenico Tuinset voor kinderen met bloempotten en tuingereedschap kan je kindje zijn eigen tuinprojecten starten! De set bestaat uit een aantal leuke bloempotten, plantenbakken en allerlei soorten tuingereedschap, zoals een schepje, harkje en gietertje. De mini plantenbakken zijn perfect voor het kweken van groentes zoals radijsjes of rucola. Of je kindje kan een kruidentuintje maken met oregano, tijm, munt en basilicum. Dit is een geweldige manier om kinderen enthousiast te maken voor tuinieren en het ontdekken van de natuur! Het tuingereedschap is gemaakt van hoogwaardig kunststof en speciaal ontworpen voor kinderen, zodat ze zelfstandig kunnen werken. Naast de bloempotten en plantenbakken worden ook bijpassende onderzetters meegeleverd. Handig, want zo kan overtollig vocht weg uit de pot en kan je kindje ook binnen aan de slag gaan met zijn tuintje! 24-delige Tuinset voor kinderen. Gemaakt van hoogwaardig kunststof. Inclusief 1 grote rechthoekige onderzetter en 6 kleine ronde onderzetters. Inclusief 3 plantenbakken. Inclusief 5 groene, 3 paarse en 3 blauwe bloempotten. Inclusief set tuingereedschap bestaande uit een harkje, schoffeltje, schepje en gietertje. Exclusief zaadjes. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Garden Set for Kids with Garden Tools 4-piece
De Gardenico Tuinset voor kinderen met tuingereedschap biedt een leuke manier om je kindje te betrekken bij het werken in de tuin. De kleurrijke set bestaat uit een harkje, schoffeltje, schepje en gietertje. Zo heeft je kind al het tuingereedschap bij de hand om jou te helpen bij de tuinwerkzaamheden. Het tuingereedschap is overigens ook heel leuk om mee te spelen in de zandbak! Het tuingereedschap is gemaakt van hoogwaardig kunststof en speciaal ontworpen voor kinderen, zodat ze zelfstandig kunnen werken. Laat je kindje ontdekken hoe planten groeien of start samen een moestuintje! Dit is een geweldige manier om kinderen enthousiast te maken voor tuinieren en het ontdekken van de natuur! 4-delige tuinset voor kinderen. Gemaakt van hoogwaardig kunststof. De set bestaat uit een harkje, schoffeltje, schepje en gietertje. Exclusief zaadjes. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Growing Table with Greenhouse and root mat Brown/White
De AXI Kweektafel met broeikas en gronddoek Bruin/wit is de perfecte toevoeging voor iedere tuin of balkon. In deze verhoogde plantenbak kweekt iedere hobbytuinier met gemak een groente- of kruidentuintje! Jouw mini tuintje is voortaan perfect beschermd tegen slakken en onkruid. Deze kweektafel wordt geleverd met een handige broeikas die is voorzien van 4 mm dubbelwandige polycarbonaat platen. Daarmee kun je het tuinseizoen nog eerder starten. Jouw plantjes zijn perfect beschermd tegen weersinvloeden als wind, regen en nachtvorst. Bij heet weer kun je de kas eenvoudig open zetten. De binnenzijde van de kweektafel is bekleed met geperforeerde folie, zodat de houten constructie beschermd is tegen vocht en er geen grond uit valt. Zodra het buiten weer warmer wordt, start voor hobbytuiniers het nieuwe tuinseizoen! Met deze kweektafel met broeikas kun je nog eerder in het seizoen beginnen met het opkweken van je eigen mini moestuin. Terwijl het buiten nog koud en guur is, groeien jouw planten al onder de broeikas. Dankzij het handige formaat past de oppottafel niet alleen perfect in iedere tuin, maar kun je er ook op een klein stadsbalkon perfect mee uit de voeten. Start vandaag nog jouw moestuin-project!Rug- en knievriendelijk tuinieren Heb jij echte groene vingers en verbouw je graag je eigen groenten of kruiden, maar heb je na een dag tuinieren vaak last van je knieën of je rug? Belast je rug niet langer! Met een kweektafel kun je voortaan comfortabel moestuinieren, zonder dat je hoeft te bukken of te knielen. Door de praktische hoogte is deze kweektafel een rugvriendelijke oplossing voor iedere hobbytuinier.Duurzaam FSC 100% Hemlock hout De kweektafel is gemaakt van FSC 100% hemlock hout en is daarnaast afkomstig van duurzaam beheerde bossen en daarom ook een milieubewuste keuze. Deze houtsoort splintert niet en is van nature bestand tegen weersinvloeden zoals regen en dus resistent tegen houtrot. De tafel is ook nog eens behandeld met een watergedragen beits, zonder chemicaliën. Je hoeft de kweektafel voor gebruik dus niet te behandelen. Binnenzijde bekleed met geperforeerde folie, zodat de houten constructie beschermd is tegen vocht en er geen grond uit valt. Rugvriendelijke oplossing voor iedere hobbytuinier door de praktische werkblad hoogte. Geschikt voor iedere tuin of stadsbalkon dankzij het handige formaat. Verwijderbare broeikas beschermd tegen weersinvloeden. Broeikas voorzien van 4 mm dubbelwandige polycarbonaat platen. FSC 100% hemlock hout, afkomstig van duurzaam beheerde bossen. Hemlock splintert niet en is van nature bestand tegen weersinvloeden zoals regen en dus resistent tegen houtrot. Behandeld met een watergedragen beits, zonder chemicaliën. Afmetingen (LxBxH): 120 x 54 x 120 cm. Hoogte kweekbak: 91 cm.

Growing Table with root mat Brown/White
De AXI Kweektafel met gronddoek Bruin/wit is de perfecte toevoeging voor iedere tuin of balkon. In deze verhoogde plantenbak kweekt iedere hobbytuinier met gemak een groente- of kruidentuintje! Jouw mini tuintje is voortaan perfect beschermd tegen slakken en onkruid. De binnenzijde van de kweektafel is bekleed met geperforeerde folie, zodat de houten constructie beschermd is tegen vocht en er geen grond uit valt. Door het gebruik van frisse en de natuurlijke houten kleuren komt de tafel overal perfect tot zijn recht. Zodra het buiten weer warmer wordt, start voor hobbytuiniers het nieuwe tuinseizoen! Met deze kweektafel kun je eenvoudig beginnen met het opkweken van je eigen mini moestuin. Dankzij het handige formaat past de oppottafel niet alleen perfect in iedere tuin, maar kun je er ook op een klein stadsbalkon perfect mee uit de voeten. Start vandaag nog jouw moestuin-project!Rug- en knievriendelijk tuinieren Heb jij echte groene vingers en verbouw je graag je eigen groenten of kruiden, maar heb je na een dag tuinieren vaak last van je knieën of je rug? Belast je rug niet langer! Met een kweektafel kun je voortaan comfortabel moestuinieren, zonder dat je hoeft te bukken of te knielen. Door de praktische hoogte is deze kweektafel een rugvriendelijke oplossing voor iedere hobbytuinier.Duurzaam FSC 100% Hemlock hout De kweektafel is gemaakt van FSC 100% hemlock hout en is daarnaast afkomstig van duurzaam beheerde bossen en daarom ook een milieubewuste keuze. Deze houtsoort splintert niet en is van nature bestand tegen weersinvloeden zoals regen en dus resistent tegen houtrot. De tafel is ook nog eens behandeld met een watergedragen beits, zonder chemicaliën. Je hoeft de kweektafel voor gebruik dus niet te behandelen. Binnenzijde bekleed met geperforeerde folie, zodat de houten constructie beschermd is tegen vocht en er geen grond uit valt. Rugvriendelijke oplossing voor iedere hobbytuinier door de praktische werkblad hoogte. Geschikt voor iedere tuin of stadsbalkon dankzij het handige formaat. FSC 100% hemlock hout, afkomstig van duurzaam beheerde bossen. Hemlock splintert niet en is van nature bestand tegen weersinvloeden zoals regen en dus resistent tegen houtrot. Behandeld met een watergedragen beits, zonder chemicaliën. Afmetingen (LxBxH): 120 x 54 x 90 cm. Werkhoogte: 91 cm. Uit te breiden met een speciale broeikas (optioneel verkrijgbaar, A060.011.01).

Lakewood Raised Planter Box - Dark Cedar
Met de Step2 Lakewood verhoogde plantenbak verfraai je dit seizoen je veranda, terras, tuin of andere buitenruimte met de mooiste planten. Met de authentieke hout-look kleur en textuur van onze Lakewood plantenbak komen je planten, bloemen en kruiden helemaal tot hun recht. Onze verhoogde plantenbak geeft met een hoogte van 66 cm een extra dimensie aan je favoriete groen. Met drie verwijderbare trays die minder aarde nodig hebben dan traditionele potten, is het verzorgen en rangschikken van planten eenvoudiger. De plantenbak is gemaakt van hoogwaardig kunststof waardoor hij zijn structuur en kleur behoudt zonder dat er veel onderhoud nodig is. Je kunt de Lakewood eenvoudig schoonmaken en buiten laten staan. Gemaakt van kleurvast materiaal waardoor je plantenbak jarenlang zijn rijke kleur houdt. Met een realistische houten uitstraling. Het materiaal lijkt op hout, maar zonder al het onderhoud. Eenvoudige montage.  Onderhoudsarm ontwerp. Je hoeft je Lakewood verhoogde plantenbak niet te schuren, beitsen of schilderen. Door de verwijderbare trays is het eenvoudig om je planten te rangschikken en te verzorgen. Voorkom wortelrot en zorg dat je plantenbak er fris uit blijft zien door onze instructies voor afwateringsgaten te volgen. Afmetingen (LxBxH) 49,5 x 99,1 x 66 cm

Linda Growing Table with Greenhouse Brown
De AXI Linda Kweektafel met broeikas Bruin is een multifunctionele toevoeging voor iedere tuin. De kweektafel is niet alleen te gebruiken als moestuinbak, maar kan ook als verhoogde zandbak worden gebruikt. Wil je de tafel gebruiken als verhoogde zandtafel voor de kinderen of verbouwen jullie liever samen jullie eigen groenten in deze kweektafel? De keuze is aan jou! Zandtafel Met de zandtafel zullen je kinderen urenlang speelplezier hebben. Samen met hun vriendjes kunnen ze hun creativiteit de vrije loop laten gaan. Bouwen, graven of een mooi kasteel bouwen, kinderen kunnen hun fantasie perfect kwijt. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.   Tuinieren met de kinderen aan de kweektafel Met een kweektafel kun je comfortabel moestuinieren, zonder dat je hoeft te bukken of te knielen. Door de praktische hoogte is deze kweektafel een rugvriendelijke oplossing voor iedere hobbytuinier. Doordat de kweektafel met een broeikas wordt geleverd, kun je nog eerder in het seizoen starten met jouw moestuinproject! Een kweektafel is daarnaast een leuke manier om jouw kinderen te leren hoe je groenten en kruiden op kunt kweken. Rondom de tafel is genoeg ruimte om met z’n allen aan de slag te gaan! Samen kweken jullie de lekkerste sla, tomaten, paprika en nog veel meer. Niet alleen lekker en gezond, maar ook erg leerzaam!   Duurzaam FSC 100% Hemlock hout De kweektafel is gemaakt van FSC 100% hemlock hout en is daarnaast afkomstig van duurzaam beheerde bossen en daarom ook een milieubewuste keuze. Deze houtsoort splintert niet en is van nature bestand tegen weersinvloeden zoals regen en dus resistent tegen houtrot. De tafel is ook nog eens behandeld met een watergedragen beits, zonder chemicaliën. Je hoeft de speeltafel voor gebruik dus niet te behandelen.   Veiligheid De zandtafels van AXI zijn voorzien van een CE keurmerk en zijn getest en geproduceerd volgens EN 71 veiligheidsnormen zodat veilig speelplezier gewaarborgd is.   Multifunctionele zand- en kweektafel. Inclusief kunststof broeikas. Inclusief gronddoek. Zandtafel geschikt voor ca. 90 liter grond of 100 kg zand (niet inbegrepen). Maximaal gewicht: 100 kg. FSC 100% hemlock hout, afkomstig van duurzaam beheerde bossen. Hemlock splintert niet en is van nature bestand tegen weersinvloeden zoals regen en dus resistent tegen houtrot. Eenvoudige montage door de voorgemonteerde onderdelen (Prefab panelen). De zandtafels van AXI zijn voorzien van een CE keurmerk en zijn getest en geproduceerd volgens EN 71 veiligheidsnormen zodat veilig speelplezier gewaarborgd is. Behandeld met een watergedragen beits, zonder chemicaliën. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.   Afmetingen (LxBxH): 125 x 93,5 x 99,8 cm. Binnenmaten (LxBxH): 88 x 71,5 x 15 cm.

Linda Growing Table with Greenhouse Brown/White
De AXI Linda Kweektafel met broeikas Bruin/wit is een multifunctionele toevoeging voor iedere tuin. De kweektafel is niet alleen te gebruiken als moestuinbak, maar kan ook als verhoogde zandbak worden gebruikt. Wil je de tafel gebruiken als verhoogde zandtafel voor de kinderen of verbouwen jullie liever samen jullie eigen groenten in deze kweektafel? De keuze is aan jou! Zandtafel Met de zandtafel zullen je kinderen urenlang speelplezier hebben. Samen met hun vriendjes kunnen ze hun creativiteit de vrije loop laten gaan. Bouwen, graven of een mooi kasteel bouwen, kinderen kunnen hun fantasie perfect kwijt. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Tuinieren met de kinderen aan de kweektafel Met een kweektafel kun je comfortabel moestuinieren, zonder dat je hoeft te bukken of te knielen. Door de praktische hoogte is deze kweektafel een rugvriendelijke oplossing voor iedere hobbytuinier. Doordat de kweektafel met een broeikas wordt geleverd, kun je nog eerder in het seizoen starten met jouw moestuinproject! Een kweektafel is daarnaast een leuke manier om jouw kinderen te leren hoe je groenten en kruiden op kunt kweken. Rondom de tafel is genoeg ruimte om met z’n allen aan de slag te gaan! Samen kweken jullie de lekkerste sla, tomaten, paprika en nog veel meer. Niet alleen lekker en gezond, maar ook erg leerzaam! Duurzaam FSC 100% Hemlock hout De kweektafel is gemaakt van FSC 100% hemlock hout en is daarnaast afkomstig van duurzaam beheerde bossen en daarom ook een milieubewuste keuze. Deze houtsoort splintert niet en is van nature bestand tegen weersinvloeden zoals regen en dus resistent tegen houtrot. De tafel is ook nog eens behandeld met een watergedragen beits, zonder chemicaliën. Je hoeft de speeltafel voor gebruik dus niet te behandelen. Veiligheid De zandtafels van AXI zijn voorzien van een CE keurmerk en zijn getest en geproduceerd volgens EN 71 veiligheidsnormen zodat veilig speelplezier gewaarborgd is. Multifunctionele zand- en kweektafel. Inclusief kunststof broeikas. Inclusief gronddoek. Zandtafel geschikt voor ca. 90 liter grond of 100 kg zand (niet inbegrepen). Maximaal gewicht: 100 kg. FSC 100% hemlock hout, afkomstig van duurzaam beheerde bossen. Hemlock splintert niet en is van nature bestand tegen weersinvloeden zoals regen en dus resistent tegen houtrot. Eenvoudige montage door de voorgemonteerde onderdelen (Prefab panelen). De zandtafels van AXI zijn voorzien van een CE keurmerk en zijn getest en geproduceerd volgens EN 71 veiligheidsnormen zodat veilig speelplezier gewaarborgd is. Behandeld met een watergedragen beits, zonder chemicaliën. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Afmetingen (LxBxH): 125 x 93,5 x 99,8 cm. Binnenmaten (LxBxH): 88 x 71,5 x 15 cm.

Linda Sand & Growing Table Brown
De AXI Linda Zand & kweektafel Linda Bruin is een multifunctionele toevoeging voor iedere tuin. Wil je de tafel gebruiken als verhoogde zandtafel voor de kinderen of verbouw je liever je eigen groenten in deze kweektafel? De keuze is aan jou!Zandtafel Met de zandtafel zullen je kinderen urenlang speelplezier hebben. Samen met hun vriendjes kunnen ze hun creativiteit de vrije loop laten gaan. Bouwen, graven of een mooi kasteel bouwen, kinderen kunnen hun fantasie perfect kwijt. Geschikt voor kinderen van 3 jaar en ouder.Rug- en knievriendelijk tuinieren met een verhoogde kweekbak Heb jij echte groene vingers en verbouw je graag je eigen groenten of kruiden, maar heb je na een dag tuinieren vaak last van je knieën of je rug? Belast je rug niet langer! Met deze kweektafel kun je voortaan comfortabel moestuinieren, zonder dat je hoeft te bukken of te knielen. Door de praktische hoogte is deze kweektafel een rugvriendelijke oplossing voor iedere hobbytuinier.Duurzaam FSC 100% Hemlock hout De zand- en kweektafel is gemaakt van FSC 100% hemlock hout en is daarnaast afkomstig van duurzaam beheerde bossen en daarom ook een milieubewuste keuze. Deze houtsoort splintert niet en is van nature bestand tegen weersinvloeden zoals regen en dus resistent tegen houtrot. De tafel is ook nog eens behandeld met een watergedragen beits, zonder chemicaliën. Je hoeft de speeltafel voor gebruik dus niet te behandelen.Veiligheid De zandtafels van AXI zijn voorzien van een CE keurmerk en zijn getest en geproduceerd volgens EN 71 veiligheidsnormen zodat veilig speelplezier gewaarborgd is. Multifunctionele zand- en kweektafel. Inclusief gronddoek. Zandtafel geschikt voor ca. 90 liter grond of 100 kg zand (niet inbegrepen). Maximaal gewicht: 100 kg. FSC 100% hemlock hout, afkomstig van duurzaam beheerde bossen. Hemlock splintert niet en is van nature bestand tegen weersinvloeden zoals regen en dus resistent tegen houtrot. Eenvoudige montage door de voorgemonteerde onderdelen (Prefab panelen). De zandtafels van AXI zijn voorzien van een CE keurmerk en zijn getest en geproduceerd volgens EN 71 veiligheidsnormen zodat veilig speelplezier gewaarborgd is. Behandeld met een watergedragen beits, zonder chemicaliën. Geschikt voor kinderen van 3 jaar en ouder. Afmetingen (LxBxH): 125 x 93,5 x 49,8 cm. Binnenmaten (LxBxH): 88 x 71,5 x 15 cm.

Linda Sand & Growing Table Brown/White
De AXI Linda Zand & Kweektafel Bruin/wit is een multifunctionele toevoeging voor iedere tuin. Wil je de tafel gebruiken als verhoogde zandtafel voor de kinderen of verbouw je liever je eigen groenten in deze kweektafel? De keuze is aan jou!Zandtafel Met de zandtafel zullen je kinderen urenlang speelplezier hebben. Samen met hun vriendjes kunnen ze hun creativiteit de vrije loop laten gaan. Bouwen, graven of een mooi kasteel bouwen, kinderen kunnen hun fantasie perfect kwijt. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.Rug- en knievriendelijk tuinieren met een verhoogde kweekbak Heb jij echte groene vingers en verbouw je graag je eigen groenten of kruiden, maar heb je na een dag tuinieren vaak last van je knieën of je rug? Belast je rug niet langer! Met deze kweektafel kun je voortaan comfortabel moestuinieren, zonder dat je hoeft te bukken of te knielen. Door de praktische hoogte is deze kweektafel een rugvriendelijke oplossing voor iedere hobbytuinier.Duurzaam FSC 100% Hemlock hout De zand- en kweektafel is gemaakt van FSC 100% hemlock hout en is daarnaast afkomstig van duurzaam beheerde bossen en daarom ook een milieubewuste keuze. Deze houtsoort splintert niet en is van nature bestand tegen weersinvloeden zoals regen en dus resistent tegen houtrot. De tafel is ook nog eens behandeld met een watergedragen beits, zonder chemicaliën. Je hoeft de speeltafel voor gebruik dus niet te behandelen.Veiligheid De zandtafels van AXI zijn voorzien van een CE keurmerk en zijn getest en geproduceerd volgens EN 71 veiligheidsnormen zodat veilig speelplezier gewaarborgd is. Multifunctionele zand- en kweektafel. Inclusief gronddoek. Zandtafel geschikt voor ca. 90 liter grond of 100 kg zand (niet inbegrepen). Maximaal gewicht: 100 kg. FSC 100% hemlock hout, afkomstig van duurzaam beheerde bossen. Hemlock splintert niet en is van nature bestand tegen weersinvloeden zoals regen en dus resistent tegen houtrot. Eenvoudige montage door de voorgemonteerde onderdelen (Prefab panelen). De zandtafels van AXI zijn voorzien van een CE keurmerk en zijn getest en geproduceerd volgens EN 71 veiligheidsnormen zodat veilig speelplezier gewaarborgd is. Behandeld met een watergedragen beits, zonder chemicaliën. Geschikt voor kinderen van 3 jaar en ouder. Afmetingen (LxBxH): 125 x 93,5 x 49,8 cm. Binnenmaten (LxBxH): 88 x 71,5 x 15 cm.

Potting Table with 2 drawers Brown/White
De AXI Oppottafel met 2 lades Bruin/wit is een handige toevoeging voor elke tuin of balkon. Het verpotten van bloemen en planten wordt met deze handige werktafel kinderspel. Het opbergvak geeft veel extra bergruimte aan planten, tuinaarde en potjes. Dankzij de twee praktische lades kunnen ook los tuingereedschap en andere benodigdheden netjes worden opgeborgen. Aan het werkblad bieden de 6 haakjes daarnaast de mogelijkheid om bijvoorbeeld een harkje of een schepje netjes op te hangen. Zo heb je jouw tuingereedschap altijd binnen handbereik! Belast je rug niet langer! Door de praktische hoogte van het werkblad is deze oppottafel een rugvriendelijke oplossing voor iedere hobbytuinier. Je hoeft niet langer de hele dag voorover gebogen in de tuin te werken om je planten te verpotten.Praktisch in gebruik De oppottafel heeft een zinken werkblad. Deze is niet alleen eenvoudig te reinigen, maar biedt ook bescherming tegen verwering. De oppottafel heeft veel bergruimte waardoor je jouw tuin of balkon altijd netjes kunt houden. Dankzij het handige formaat past de oppottafel niet alleen perfect in iedere tuin, maar kun je er ook op een klein stadsbalkon perfect mee uit de voeten. Is het tuinseizoen voorbij? Dan kun je de kweektafel ook als een leuke en decoratieve sidetable gebruiken. Stal bijvoorbeeld een mooie gieter of een andere outdoor eyecatcher uit! Door het gebruik van frisse en natuurlijke houten kleuren komt de tafel in iedere tuin perfect tot zijn recht.Duurzaam FSC 100% Hemlock hout De oppottafel is gemaakt van FSC 100% hemlock hout en is daarnaast afkomstig van duurzaam beheerde bossen en daarom ook een milieubewuste keuze. Deze houtsoort splintert niet en is van nature bestand tegen weersinvloeden zoals regen en dus resistent tegen houtrot. De tafel is ook nog eens behandeld met een watergedragen beits, zonder chemicaliën. Je hoeft de oppottafel voor gebruik dus niet te behandelen. Eenvoudig je planten verpotten met deze handige oppottafel. Rugvriendelijke oplossing voor iedere hobbytuinier door de praktische werkblad hoogte. Geschikt voor iedere tuin of stadsbalkon dankzij het handige formaat. Zinken werkblad. 2 lades voor al uw tuingereedschap. Opbergplank om planten, tuinaarde en potjes op te slaan. Zes haakjes om een harkje of schepje aan op te hangen. FSC 100% hemlock hout, afkomstig van duurzaam beheerde bossen. Hemlock splintert niet en is van nature bestand tegen weersinvloeden zoals regen en dus resistent tegen houtrot. Behandeld met een watergedragen beits, zonder chemicaliën. Afmetingen (LxBxH): 76 x 37 x 92 cm. Werkhoogte: 84 cm. Werkblad afmetingen (LxB): 73 x 35 cm. Hoogte lades: 9 cm.

Raised Garden Bed for kids
Met de Gardenico Kweektafel voor kinderen start je samen met je kindje een nieuw moestuin avontuur! Kweek samen je eigen kruiden, (eetbare) bloemen en groenten! Een kweektafel is een geweldige manier om kinderen enthousiast te maken voor tuinieren en gezonde voeding. Kinderen kunnen zien hoe plantjes groeien en ze met de meegeleverde gieter water geven. Wanneer de groenten rijp zijn, kan je kindje oogsten en zijn eigen groenten opeten. De kweektafel is gemaakt van hoogwaardig kunststof en is voorzien van 4 houten poten. Je kunt de tafel zowel buiten als binnen neerzetten. Met een hoogte van 56,5 centimeter heeft deze kweektafel de perfecte hoogte voor jonge kinderen vanaf 5 jaar. Zo is de kweektafel een geweldige aanvulling voor iedere kinderkamer, balkon of tuin! Inclusief accessoires De kweektafel wordt geleverd met 4 toffe accessoires. Met het meegeleverde harkje, schoffeltje, schepje en gietertje kunnen kinderen hun moestuin perfect onderhouden! Het “tuingereedschap” kan netjes worden opgehangen aan het rekje aan de rand van de kweektafel. De accessoires zijn ook leuk om te gebruiken in een zandbak. Veilig spelen De kweektafel van Gardenico is voorzien van een CE keurmerk en is getest en geproduceerd volgens EN 71 veiligheidsnormen zodat je kindje veilig kan spelen. Gemaakt van hoogwaardig kunststof. Inclusief 4 delige accessoireset die aan de zijkant kan worden opgehangen. Deze kweektafel is getest en geproduceerd volgens EN 71 veiligheidsnormen. Geschikt voor maximaal 55 kilo aarde. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Afmetingen (LxBxH): 75 x 38 x 56,5 cm.