Filter
Cooler Cover Black
TBV A065.001.01 / A065.001.00 / A065.003.01

Cooler with Table Football Red
Extra veel plezier met de rode AXI Cooler met Tafelvoetbal Rood! Met deze koeler hoef je je nooit meer te vervelen terwijl je geniet van een hapje en drankje. Tijdens een feestje of BBQ rijd je de koeler gevuld met ijs en lekkere drankjes zo tevoorschijn. Met deze eyecatcher steel je de show door de ingebouwde tafelvoetbaltafel! Wie daag je uit voor een potje tafelvoetbal? Als het zweet op je voorhoofd staat van het spelen, kan je vast wel een drankje gebruiken. Zorg dat de bal van het speelveld is en open het deksel aan de voorzijde van de koeler door de clips te openen en het deksel naar boven te tillen. Pak snel je drankje en geniet van je overwinning! De koeler blijft netjes op zijn plaats staan met behulp van de rem op twee wielen. Geniet tot maar liefst 36 uur van koude drankjes of eten! Met de aan de voorkant bevestigde opener maak je flesjes in één handbeweging open. De dop kan in de ook aanwezige opvangbak. De kast en deksel van onze koeler zijn gemaakt van metaal en voorzien van een rode poedercoating. De binnenzijde van de koeler is gemaakt van aluminium en PU-schuim. De maximale capaciteit bedraagt circa 65 liter en kan maximaal 50kg dragen. Dit is genoeg ruimte voor minimaal 60 blikjes of 45 flesjes. Als het feest is afgelopen rijd je de koeler makkelijk weer weg (aan één van de twee handvatten) en laat je hem leeglopen door de aftapkraan aan de achterzijde open te draaien. Nog even een doek erdoorheen en hij is weer klaar voor het volgende gebruik. Vul de koeler met ijs of koelelementen om alle drankjes koud te houden. Ingebouwde tafelvoetbal met 2 scoretellers en 2 ballen. Deksel eenvoudig te openen aan de voorzijde van de koeler. Makkelijk te verplaatsen door het stevige handvat en de vier zwenkwielen. 2 wielen met rem, zodat de koeler stevig op zijn plaats blijft staan. Inclusief flesopener en opvangbak. Aftapkraan aan de achterzijde om de koelbox na gebruik leeg te laten lopen. Metalen buitenzijde met rode poedercoating. Aluminium binnenzijde met PU-schuim. Maximale capaciteit ca.: 65 liter, geschikt voor minimaal 60 blikjes of 45 flessen. Maximale belasting: 50 kg. Houdt dranken tot wel 36 uur koel. Deze koeler heeft geen elektriciteit nodig, maar koelt doormiddel van ijs of koelelementen (niet inbegrepen). Ideaal voor binnen en buiten als extra opbergruimte of tafelvoetbal plezier. Eenvoudige montage door de deels voorgemonteerde onderdelen. Afmetingen (LxBxH): 69 x 37 x 94 cm.

Just Chillin’ Patio Table & Ice Bin
Met de Just Chillin' Patio Table & Ice Bin™ van Step2 kun je ontspannen in de zon met ijskoude drankjes bij de hand. Zo maak je van je achtertuin de perfecte plek voor een uitje bij warm weer! De binnenkant van deze tafel is voorzien van een dubbelwandige en diepe ijsbak, zodat je nooit ver hoeft te lopen om nog een drankje te halen! Giet gewoon wat ijs in de bak, vul hem met je favoriete drankjes, en je bent klaar voor een perfecte zonnige dag. Het grote bovenvlak biedt aan de zijkant ruimte om je drankje neer te zetten, zelfs wanneer je de deksel omhoog doet. Als je met vrienden en familie op zoek bent naar extra vermaak, kan je de deksel omdraaien om het als speelbord te gebruiken! Buitentafel & ijsbak in één. Deksel klapt om tot speelbord. Dubbelwandige, diepe koelbox. Vul met ijs en houd je dranken koud in de hete zomerzon. Mooie bruine wicker-look. Gemakkelijk te legen! Trek de stop eruit en laat het water eruit lopen. EverTough™ gebouwd! Deze duurzame tafel & ijsbak is gebouwd om de elementen te weerstaan voor jarenlang gebruik. Inhoud: tafel, ingebouwde ijsbak, deksel dat omklapt tot speelbord, & afvoerplug 3 jaar garantie! Afmetingen (LxBxH). 46 x 74 x 79 cm.

Retro Cooler Black
De AXI Retro Cooler Zwart is niet alleen heel handig, maar ook nog stijlvol en trendy door het mooie retro-design. Tijdens een feestje of BBQ rijd je de koeler gevuld met ijs en lekkere drankjes zo tevoorschijn. De koeler blijft netjes op zijn plaats staan met behulp van de rem op twee wielen. Geniet tot maar liefst 36 uur van koude drankjes of eten! Het deksel van de koeler is aan beide zijden te openen of in zijn geheel afneembaar. Zo pak je eenvoudig je biertje links of de witte wijn rechts uit de cooler. Met de aan de voorkant bevestigde opener maak je flesjes in één handbeweging open. De dop kan in de ook aanwezige opvangbak.Duurzame koeler met voldoende ruimte De kast en deksel van onze koeler zijn gemaakt van metaal en voorzien van een zwarte poedercoating. De binnenzijde van de koeler is gemaakt van PP (polypropyleen) kunststof en PU-schuim. De maximale capaciteit bedraagt circa 76 liter en kan maximaal 55kg dragen. Dit is genoeg ruimte voor minimaal 70 blikjes of 50 flesjes. Als het feest is afgelopen rijd je de koeler makkelijk weer weg (aan het handvat) en laat je hem leeglopen door de aftapkraan aan de achterzijde open te draaien. Nog even een doek erdoorheen en hij is weer klaar voor het volgende gebruik.Kenmerken Vul de koeler met ijs of koelelementen om alle drankjes koud te houden. Afneembare vouwbare deksel, zodat je eenvoudig je drankjes kunt pakken. Makkelijk te verplaatsen door het stevige handvat en de vier zwenkwielen. 2 wielen met rem, zodat de koeler stevig op zijn plaats blijft staan. Inclusief flesopener en opvangbak. Aftapkraan aan de achterzijde om de koelbox na gebruik leeg te laten lopen. Metalen buitenzijde met zwarte poedercoating. Witte PP (polypropyleen) kunststof binnenzijde met PU-schuim. Maximale capaciteit ca.: 76 liter, geschikt voor minimaal 70 blikjes of 50 flessen. Maximale belasting: 55 kg. Houdt dranken tot wel 36 uur koel. Deze koeler heeft geen elektriciteit nodig, maar koelt doormiddel van ijs of koelelementen (niet inbegrepen). Ideaal voor binnen als extra opbergruimte of voor in de tuin. Eenvoudige montage door de deels voorgemonteerde onderdelen. Afmetingen Koeler (LxBxH): 86 x 48 x 87 cm.

Retro Cooler Mint
De AXI Retro Cooler Mint is niet alleen heel handig, maar ook nog stijlvol en trendy door het mooie retro-design.   Tijdens een feestje of BBQ rijd je de koeler gevuld met ijs en lekkere drankjes zo tevoorschijn. De koeler blijft netjes op zijn plaats staan met behulp van de rem op twee wielen. Geniet tot maar liefst 36 uur van koude drankjes of eten! Het deksel van de koeler is aan beide zijden te openen of in zijn geheel afneembaar. Zo pak je eenvoudig je biertje links of de witte wijn rechts uit de cooler. Met de aan de voorkant bevestigde opener maak je flesjes in één handbeweging open. De dop kan in de ook aanwezige opvangbak.Duurzame koeler met voldoende ruimte De kast en deksel van onze koeler zijn gemaakt van metaal en voorzien van een mint kleur poedercoating. De binnenzijde van de koeler is gemaakt van PP (polypropyleen) kunststof en PU-schuim. De maximale capaciteit bedraagt circa 76 liter en kan maximaal 55kg dragen. Dit is genoeg ruimte voor minimaal 70 blikjes of 50 flesjes. Als het feest is afgelopen rijd je de koeler makkelijk weer weg (aan het handvat) en laat je hem leeglopen door de aftapkraan aan de achterzijde open te draaien. Nog even een doek erdoorheen en hij is weer klaar voor het volgende gebruik.Kenmerken Vul de koeler met ijs of koelelementen om alle drankjes koud te houden. Afneembare vouwbare deksel, zodat je eenvoudig je drankjes kunt pakken. Makkelijk te verplaatsen door het stevige handvat en de vier zwenkwielen. 2 wielen met rem, zodat de koeler stevig op zijn plaats blijft staan. Inclusief flesopener en opvangbak. Aftapkraan aan de achterzijde om de koelbox na gebruik leeg te laten lopen. Metalen buitenzijde met rode poedercoating. Witte PP (polypropyleen) kunststof binnenzijde met PU-schuim. Maximale capaciteit ca.: 76 liter, geschikt voor minimaal 70 blikjes of 50 flessen. Maximale belasting: 55 kg. Houdt dranken tot wel 36 uur koel. Deze koeler heeft geen elektriciteit nodig, maar koelt doormiddel van ijs of koelelementen (niet inbegrepen). Ideaal voor binnen als extra opbergruimte of voor in de tuin. Eenvoudige montage door de deels voorgemonteerde onderdelen. 2 jaar garantie! Afmetingen Koeler (LxBxH): 86 x 48 x 87 cm.

Retro Cooler Red
De AXI Retro Cooler Rood is niet alleen heel handig, maar ook nog stijlvol en trendy door het mooie retro-design. Tijdens een feestje of BBQ rijd je de koeler gevuld met ijs en lekkere drankjes zo tevoorschijn. De koeler blijft netjes op zijn plaats staan met behulp van de rem op twee wielen. Geniet tot maar liefst 36 uur van koude drankjes of eten! Het deksel van de koeler is aan beide zijden te openen of in zijn geheel afneembaar. Zo pak je eenvoudig je biertje links of de witte wijn rechts uit de cooler. Met de aan de voorkant bevestigde opener maak je flesjes in één handbeweging open. De dop kan in de ook aanwezige opvangbak.Duurzame koeler met voldoende ruimte De kast en deksel van onze koeler zijn gemaakt van metaal en voorzien van een rode poedercoating. De binnenzijde van de koeler is gemaakt van PP (polypropyleen) kunststof en PU-schuim. De maximale capaciteit bedraagt circa 76 liter en kan maximaal 55kg dragen. Dit is genoeg ruimte voor minimaal 70 blikjes of 50 flesjes. Als het feest is afgelopen rijd je de koeler makkelijk weer weg (aan het handvat) en laat je hem leeglopen door de aftapkraan aan de achterzijde open te draaien. Nog even een doek erdoorheen en hij is weer klaar voor het volgende gebruik.Kenmerken Vul de koeler met ijs of koelelementen om alle drankjes koud te houden. Afneembare vouwbare deksel, zodat je eenvoudig je drankjes kunt pakken. Makkelijk te verplaatsen door het stevige handvat en de vier zwenkwielen. 2 wielen met rem, zodat de koeler stevig op zijn plaats blijft staan. Inclusief flesopener en opvangbak. Aftapkraan aan de achterzijde om de koelbox na gebruik leeg te laten lopen. Metalen buitenzijde met rode poedercoating. Witte PP (polypropyleen) kunststof binnenzijde met PU-schuim. Maximale capaciteit ca.: 76 liter, geschikt voor minimaal 70 blikjes of 50 flessen. Maximale belasting: 55 kg. Houdt dranken tot wel 36 uur koel. Deze koeler heeft geen elektriciteit nodig, maar koelt doormiddel van ijs of koelelementen (niet inbegrepen). Ideaal voor binnen als extra opbergruime of voor in de tuin. Eenvoudige montage door de deels voorgemonteerde onderdelen. Afmetingen Koeler (LxBxH): 86 x 48 x 87 cm.

Retro Cooler Stainless Steel
De AXI Retro Cooler RVS is niet alleen heel handig, maar ook nog stijlvol en trendy door het mooie retro-design. Tijdens een feestje of BBQ rijd je de koeler gevuld met ijs en lekkere drankjes zo tevoorschijn. De koeler blijft netjes op zijn plaats staan met behulp van de rem op twee wielen. Geniet tot maar liefst 36 uur van koude drankjes of eten! Het deksel van de koeler is aan beide zijden te openen of in zijn geheel afneembaar. Zo pak je eenvoudig je biertje links of de witte wijn rechts uit de cooler. Met de aan de voorkant bevestigde opener maak je flesjes in één handbeweging open. De dop kan in de ook aanwezige opvangbak.Duurzame koeler met voldoende ruimte De kast van onze koeler is gemaakt van RVS en is voorzien van een metalen deksel met zwarte poedercoating. De binnenzijde van de koeler is gemaakt van PP (polypropyleen) kunststof en PU-schuim. De maximale capaciteit bedraagt circa 76 liter en kan maximaal 55kg dragen. Dit is genoeg ruimte voor minimaal 70 blikjes of 50 flesjes. Als het feest is afgelopen rijd je de koeler makkelijk weer weg (aan het handvat) en laat je hem leeglopen door de aftapkraan aan de achterzijde open te draaien. Nog even een doek erdoorheen en hij is weer klaar voor het volgende gebruik.Kenmerken Vul de koeler met ijs of koelelementen om alle drankjes koud te houden. Afneembare vouwbare deksel, zodat je eenvoudig je drankjes kunt pakken. Makkelijk te verplaatsen door het stevige handvat en de vier zwenkwielen. 2 wielen met rem, zodat de koeler stevig op zijn plaats blijft staan. Inclusief flesopener en opvangbak. Aftapkraan aan de achterzijde om de koelbox na gebruik leeg te laten lopen. RVS kast en metalen deksel met zwarte poedercoating. Witte PP (polypropyleen) kunststof binnenzijde met PU-schuim. Maximale capaciteit ca.: 76 liter, geschikt voor minimaal 70 blikjes of 50 flessen. Maximale belasting: 55 kg. Houdt dranken tot wel 36 uur koel. Deze koeler heeft geen elektriciteit nodig, maar koelt doormiddel van ijs of koelelementen (niet inbegrepen). Ideaal voor binnen als extra opbergruimte of voor in de tuin. Eenvoudige montage door de deels voorgemonteerde onderdelen. Afmetingen Koeler (LxBxH): 86 x 48 x 87 cm.