Filter
All Around Easel For Two
Deze Step2 All Around Easel for Two maakt leren schrijven leuk! Kleine kunstenaars kunnen hun creativiteit uitleven op het krijtbord of het droog wisbord. Deze artistieke speelset helpt de fijne motoriek te verbeteren, terwijl kleintjes tekenen, schrijven en magneten plaatsen op het bord. Het is compact en de beide zijden van de schildersezel stimuleren het spel van meerdere kinderen. Met de clip kunnen de kleintjes hun kunstwerk ophangen om te bewonderen! Aan de ene kant een krijtbord en aan de andere kant een gemagnetiseerd whiteboard Twee verwijderbare en gemakkelijk te reinigen opbergbakken maken het opruimen van benodigdheden een eitje! Inclusief 94-delige magneet-letter en symbolenset (kunstbenodigdheden zoals stiften, krijt en wisser niet inbegrepen)

Blackboard Classic
Met het AXI Krijtbord Recht Bruin kunnen kinderen helemaal losgaan, en wat is er nou leuker dan een kind verrassen met een special bericht dat voor hun op het krijtbord is geschreven.

Blackboard Classic Grey
Met dit AXI Krijtbord Klassiek Grijs laat je een berichtje achter op het krijtbord! Kinderen zijn dol op tekenen, en wat is er nou leuker dan een kind verrassen met een special bericht dat voor hun op het krijtbord is geschreven.

Blackboard Crooked
Met dit AXI Krijtbord Crooked Bruin laat je een berichtje achter voor je vriendjes en vriendinnetjes of papa en mama. Met het krijtbordje is jouw clubhuisje echt helemaal af. Inclusief krijtjes en borstel.

Deluxe Art Master Desk
Deze Step2 Deluxe Art Master Desk is een stevige werkplek met veel opbergruimte! De felle kleuren zien er geweldig uit in elke speel- of slaapkamer. Kleine kunstenaars zullen hun fijne motoriek ontwikkelen terwijl ze tekenen, schilderen en schrijven met deze tekentafel en stoelenset. Laat het creatieve en artistieke spel beginnen met deze kindertekentafel! Groot werkblad met ingegoten compartimenten. Scharnierend, droog uitwisbaar schrijfoppervlak veegt gemakkelijk schoon en opent naar opbergruimte. Verhoogde plank en opbergbakken voor kunstbenodigdheden. Verticale vakken voor boeken en tablets. Verlichting met drukknop. Inclusief één stoel. Maximaal gewicht van het kind op de stoel: 34,1 kg per stoel. Drie AAA-batterijen vereist (niet inbegrepen). Afmetingen (LxBxH): 51,4 x 90,2 x 79,4 cm

Eric Activity Easel Dark Brown
Met de AXI Eric Activiteiten Ezel Donker Bruin voor kinderen kunnen kinderen hun fantasie en creativiteit de vrije loop laten gaan. Je kinderen kunnen heerlijk buiten gaan schilderen of tekenen en zich laten inspireren door hun omgeving. Zet het plexiglas canvas eenvoudig op de ezel en laat de ware Picasso in je kind vrij! Geschikt voor kinderen van 3 jaar en ouder.Eenvoudig schoon te maken De schildersezel wordt geleverd met een handig canvas van plexiglas. Plexiglas is eenvoudig om schoon te maken. Zo kan je kind bij de volgende schildersessie direct weer aan de slag gaan! De verf kan in de vier gekleurde bakjes – groen, rood, blauw en geel – gegoten worden. Dat ziet er niet alleen leuk uit, maar verkleint ook de kans op het omstoten van potjes verf. Zo blijft alles netjes terwijl je kinderen hun eigen meesterwerk creëren! Aan de andere zijde van de ezel is voldoende ruimte om ander tekengerei neer te leggen, zodat er aan twee kanten tegelijk gespeeld kan worden.Duurzaam FSC 100% Hemlock hout De schildersezel is gemaakt van FSC 100% hemlock hout en is daarnaast afkomstig van duurzaam beheerde bossen en daarom ook een milieubewuste keuze. Deze houtsoort splintert niet en is van nature bestand tegen weersinvloeden zoals regen en dus resistent tegen houtrot. De ezel is ook nog eens behandeld met een watergedragen beits, zonder chemicaliën. Je hoeft de schildersezel voor gebruik dus niet te behandelen.Veiligheid De schildersezels van AXI zijn voorzien van een CE keurmerk en zijn getest en geproduceerd volgens EN 71 veiligheidsnormen zodat veilig speelplezier gewaarborgd is. Activiteiten schildersezel om de creativiteit van je kinderen te stimuleren. Geschikt om binnen en buiten te gebruiken. Plexiglas canvas, zodat kinderen tegelijkertijd aan beide kanten kunnen spelen. Inclusief vier gekleurde bakjes welke kunnen dienen als opslag voor pennen en potloden of bij gebruik van verf. Opbergplankje voor alle tekengerei aan de andere zijde van de ezel. FSC 100% hemlock hout, afkomstig van duurzaam beheerde bossen. Hemlock splintert niet en is van nature bestand tegen weersinvloeden zoals regen en dus resistent tegen houtrot. Eenvoudige montage door de voorgemonteerde onderdelen. De schildersezels van AXI zijn voorzien van een CE keurmerk en zijn getest en geproduceerd volgens EN 71 veiligheidsnormen zodat veilig speelplezier gewaarborgd is. Behandeld met een watergedragen beits, zonder chemicaliën. Geschikt voor kinderen van 3 jaar en ouder. Afmetingen (LxBxH): 50x70x105 cm. Hoogte canvasdrager: 32 cm.

Eric Activity Easel Natural Brown
Met de AXI Eric Activiteiten Ezel Naturel Bruin kunnen kinderen hun fantasie en creativiteit de vrije loop laten gaan. Je kinderen kunnen heerlijk buiten gaan schilderen of tekenen en zich laten inspireren door hun omgeving. Zet het plexiglas canvas eenvoudig op de ezel en laat de ware Picasso in je kind vrij! Geschikt voor kinderen van 3 jaar en ouder.Eenvoudig schoon te maken De schildersezel wordt geleverd met een handig canvas van plexiglas. Plexiglas is eenvoudig om schoon te maken. Zo kan je kind bij de volgende schildersessie direct weer aan de slag gaan! De verf kan in de vier gekleurde bakjes – groen, rood, blauw en geel – gegoten worden. Dat ziet er niet alleen leuk uit, maar verkleint ook de kans op het omstoten van potjes verf. Zo blijft alles netjes terwijl je kinderen hun eigen meesterwerk creëren! Aan de andere zijde van de ezel is voldoende ruimte om ander tekengerei neer te leggen, zodat er aan twee kanten tegelijk gespeeld kan worden.Duurzaam FSC 100% Hemlock hout De schildersezel is gemaakt van FSC 100% hemlock hout en is daarnaast afkomstig van duurzaam beheerde bossen en daarom ook een milieubewuste keuze. Deze houtsoort splintert niet en is van nature bestand tegen weersinvloeden zoals regen en dus resistent tegen houtrot. De schildersezel is nog onbehandeld. Wees creatief en kies samen jullie favoriete thema of kleuren om een eigen aangepaste schildersezel te maken. Of gebruik gewoon beits en houd het natuurlijk.Veiligheid De schildersezels van AXI zijn voorzien van een CE keurmerk en zijn getest en geproduceerd volgens EN 71 veiligheidsnormen zodat veilig speelplezier gewaarborgd is. Activiteiten schildersezel om de creativiteit van je kinderen te stimuleren. Geschikt om binnen en buiten te gebruiken. Plexiglas canvas, zodat kinderen tegelijkertijd aan beide kanten kunnen spelen. Inclusief vier gekleurde bakjes welke kunnen dienen als opslag voor pennen en potloden of bij gebruik van verf. Opbergplankje voor alle tekengerei aan de andere zijde van de ezel. FSC 100% hemlock hout, afkomstig van duurzaam beheerde bossen. Hemlock splintert niet en is van nature bestand tegen weersinvloeden zoals regen en dus resistent tegen houtrot. Eenvoudige montage door de voorgemonteerde onderdelen. De schildersezels van AXI zijn voorzien van een CE keurmerk en zijn getest en geproduceerd volgens EN 71 veiligheidsnormen zodat veilig speelplezier gewaarborgd is. Te behandelen in iedere gewenste kleur. Geschikt voor kinderen van 3 jaar en ouder. Afmetingen (LxBxH): 50x70x105 cm. Hoogte canvasdrager: 32 cm.

Flip & Doodle Easel Desk With Stool
De Step2 Flip & Doodle Easel Desk with Stool is een 2-in-1 bureau en een schildersezel voor kinderen die de artistieke verbeelding van kleintjes aanspreekt. Het biedt veel opbergruimte voor kinderen om krijtjes, vingerverf, blokken en andere kunstbenodigdheden op te bergen. Het frisse ontwerp van deze kunstspeelset zal de speel- of slaapkamer van een kind opvrolijken. Groot bureauoppervlak van 33 x 50,8 cm Tweeledig ontwerp met een rechtopstaande schildersezel die kan worden neergeklapt tot een bureaublad De clip op de schildersezel houdt papier op zijn plaats of kan worden gebruikt om kunstwerken op te hangen Magnetisch whiteboard om meesterwerken op te tekenen Voorgevormde bakken voor verf, stiften en kunstbenodigdheden Bekerhouder voor water of stiften houdt benodigdheden binnen handbereik Twee grote en vier middelgrote bakken voor kunstbenodigdheden Opbergruimte aan de achterkant voor notitieblokken, kleurboeken en mappen Inclusief één 29,8 cm hoge kruk Maximaal gewicht op de kruk: 34 kg

Jumbo Art Easel
Met deze Step2 Jumbo Art Easel zullen kleine kunstenaars plezier hebben met het tekenen en het maken van meesterwerken. De tweezijdige schildersezel wordt geleverd met een whiteboard en krijtbord voor twee keer zoveel kleurplezier! Kinderen zullen graag hun eigen kunstwerken laten zien met de grote clips (inbegrepen). Deze stevige, artistieke speelset stimuleert kinderen creatief te zijn en zorgt ervoor dat ze fijne motoriek ontwikkelen door middel van tekenen, schrijven en kleuren. Als ze klaar zijn met het maken van meesterwerken, kunnen kleine kunstenaars hun kleurpotloden, stiften en meer opbergen in de grote opbergbakken en ingebouwde opbergvakken. Groot whiteboard en krijtbord met plek voor meerdere kinderen Met clips kunnen jongeren trots hun nieuwste kunstwerk presenteren! Grote, verwijderbare opbergbakken maken het opruimen van kunstbenodigdheden (niet inbegrepen) een eitje! Verticale schrijfoppervlakken stimuleren ook de ontwikkeling van de juiste schrijfvaardigheid en creativiteit! Award-winnaar van het TTPM Most Wanted Toys, Holiday 2016!