Filter
4-in-1 SportsFun Brown
Verander je schommel in een voetbaldoel, (voet)volleybalnet of tennisnet met de AXI 4-in-1 SportsFun Bruin zijn de mogelijkheden eindeloos! De SportsFun van AXI geeft kinderen een heerlijk gevoel van vrijheid. Aangezien het schommel frame van de SportsFun twee houten schommelzitjes heeft, kunnen kinderen samen heen en weer schommelen en de wind door hun haren voelen. De schommel biedt niet alleen veel plezier, maar schommelen is ook nog eens ideaal voor het ontwikkelen van balans, coördinatie en kracht.SCHOMMEL, VOETBAL, TENNIS, VOETVOLLEYBAL, VOLLEYBAL OF BADMINTON Naast de dubbele schommel ontvang je ook nog eens 2 netten die ervoor zorgen dat je de SportsFun voor vele doeleinden kan gebruiken. Zo is er een net om de schommel om te bouwen naar een voetbaldoel, een net om te kunnen voetvolleyballen of tennissen en nog een net voor volleybal welke ook gebruikt kan worden om een potje badminton te spelen. Kinderen hoeven zich dus nooit te vervelen en door de vele mogelijkheden is de SportsFun ook uitermate geschikt voor volwassenen! De unieke constructie van de AXI SportFun is volledig gebouwd uit hout en voorzien van schoren voor extra stabiliteit. Dit zorgt ervoor dat het frame perfect bij de natuurlijke omgeving van de tuin past. Het frame is gemaakt van FSC 100% Hemlock hout en is daarnaast afkomstig van duurzaam beheerde bossen en daarom ook een milieubewuste keuze. Deze houtsoort splintert niet en is van nature bestand tegen weersinvloeden zoals regen en dus resistent tegen houtrot. Het frame is ook nog eens behandeld met een watergedragen beits, zonder chemicaliën. Je hoeft deze voor gebruik dus niet te behandelen, kinderen kunnen er direct veilig mee spelen. De AXI SportsFun kan in diverse kleurstellingen worden geleverd welke perfect te combineren zijn met de AXI speelhuizen en zo in iedere tuin past. Ideaal voor het ontwikkelen van balans, coördinatie en kracht. Leverbaar in diverse kleurstellingen welke perfect te combineren zijn met de AXI speelhuizen. Eenvoudig wisselen tussen schommelen, voetbal, tennis, voetvolleybal, volleybal of badminton. Twee houten in hoogte verstelbare schommelzitjes. Inclusief 2 netten en 4 grondankers voor extra stabiliteit en veiligheid. Afmetingen (LxBxH): 160 x 254 x 207 cm. Maximaal gewicht: 150 kg. Schommel Frame gemaakt van 7cm dikke balken FSC 100% hemlock hout, afkomstig van duurzaam beheerde bossen. Hemlock splintert niet en is van nature bestand tegen weersinvloeden zoals regen en dus resistent tegen houtrot. Eenvoudige montage. Behandeld met een watergedragen beits, zonder chemicaliën. Geschikt voor kinderen van 3 jaar en ouder. 10 jaar garantie op het frame, 2 jaar garantie op de netten!

4-in-1 SportsFun Brown/White
Verander je schommel in een voetbaldoel, (voet)volleybalnet of tennisnet met de AXI 4-in-1 SportsFun Bruin/wit zijn de mogelijkheden eindeloos! De SportsFun van AXI geeft kinderen een heerlijk gevoel van vrijheid. Aangezien het schommel frame van de SportsFun twee houten schommelzitjes heeft, kunnen kinderen samen heen en weer schommelen en de wind door hun haren voelen. De schommel biedt niet alleen veel plezier, maar schommelen is ook nog eens ideaal voor het ontwikkelen van balans, coördinatie en kracht.SCHOMMEL, VOETBAL, TENNIS, VOETVOLLEYBAL, VOLLEYBAL OF BADMINTON Naast de dubbele schommel ontvang je ook nog eens 2 netten die ervoor zorgen dat je de SportsFun voor vele doeleinden kan gebruiken. Zo is er een net om de schommel om te bouwen naar een voetbaldoel, een net om te kunnen voetvolleyballen of tennissen en nog een net voor volleybal welke ook gebruikt kan worden om een potje badminton te spelen. Kinderen hoeven zich dus nooit te vervelen en door de vele mogelijkheden is de SportsFun ook uitermate geschikt voor volwassenen! De unieke constructie van de AXI SportFun is volledig gebouwd uit hout en voorzien van schoren voor extra stabiliteit. Dit zorgt ervoor dat het frame perfect bij de natuurlijke omgeving van de tuin past. Het frame is gemaakt van FSC 100% Hemlock hout en is daarnaast afkomstig van duurzaam beheerde bossen en daarom ook een milieubewuste keuze. Deze houtsoort splintert niet en is van nature bestand tegen weersinvloeden zoals regen en dus resistent tegen houtrot. Het frame is ook nog eens behandeld met een watergedragen beits, zonder chemicaliën. Je hoeft deze voor gebruik dus niet te behandelen, kinderen kunnen er direct veilig mee spelen. De AXI SportsFun kan in diverse kleurstellingen worden geleverd welke perfect te combineren zijn met de AXI speelhuizen en zo in iedere tuin past. Ideaal voor het ontwikkelen van balans, coördinatie en kracht. Leverbaar in diverse kleurstellingen welke perfect te combineren zijn met de AXI speelhuizen. Eenvoudig wisselen tussen schommelen, voetbal, tennis, voetvolleybal, volleybal of badminton. Twee houten in hoogte verstelbare schommelzitjes. Inclusief 2 netten en 4 grondankers voor extra stabiliteit en veiligheid. Afmetingen (LxBxH): 160 x 254 x 207 cm. Maximaal gewicht: 150 kg. Schommel Frame gemaakt van 7cm dikke balken FSC 100% hemlock hout, afkomstig van duurzaam beheerde bossen. Hemlock splintert niet en is van nature bestand tegen weersinvloeden zoals regen en dus resistent tegen houtrot. Eenvoudige montage. Behandeld met een watergedragen beits, zonder chemicaliën. Geschikt voor kinderen van 3 jaar en ouder. 10 jaar garantie op het frame, 2 jaar garantie op de netten!

4-in-1 SportsFun Grey/White
Verander je schommel in een voetbaldoel, (voet)volleybalnet of tennisnet met de AXI 4-in-1 SportsFun Grijs/wit zijn de mogelijkheden eindeloos! De SportsFun van AXI geeft kinderen een heerlijk gevoel van vrijheid. Aangezien het schommel frame van de SportsFun twee houten schommelzitjes heeft, kunnen kinderen samen heen en weer schommelen en de wind door hun haren voelen. De schommel biedt niet alleen veel plezier, maar schommelen is ook nog eens ideaal voor het ontwikkelen van balans, coördinatie en kracht.SCHOMMEL, VOETBAL, TENNIS, VOETVOLLEYBAL, VOLLEYBAL OF BADMINTON Naast de dubbele schommel ontvang je ook nog eens 2 netten die ervoor zorgen dat je de SportsFun voor vele doeleinden kan gebruiken. Zo is er een net om de schommel om te bouwen naar een voetbaldoel, een net om te kunnen voetvolleyballen of tennissen en nog een net voor volleybal welke ook gebruikt kan worden om een potje badminton te spelen. Kinderen hoeven zich dus nooit te vervelen en door de vele mogelijkheden is de SportsFun ook uitermate geschikt voor volwassenen! De unieke constructie van de AXI SportFun is volledig gebouwd uit hout en voorzien van schoren voor extra stabiliteit. Dit zorgt ervoor dat het frame perfect bij de natuurlijke omgeving van de tuin past. Het frame is gemaakt van FSC 100% Hemlock hout en is daarnaast afkomstig van duurzaam beheerde bossen en daarom ook een milieubewuste keuze. Deze houtsoort splintert niet en is van nature bestand tegen weersinvloeden zoals regen en dus resistent tegen houtrot. Het frame is ook nog eens behandeld met een watergedragen beits, zonder chemicaliën. Je hoeft deze voor gebruik dus niet te behandelen, kinderen kunnen er direct veilig mee spelen. De AXI SportsFun kan in diverse kleurstellingen worden geleverd welke perfect te combineren zijn met de AXI speelhuizen en zo in iedere tuin past. Ideaal voor het ontwikkelen van balans, coördinatie en kracht. Leverbaar in diverse kleurstellingen welke perfect te combineren zijn met de AXI speelhuizen. Eenvoudig wisselen tussen schommelen, voetbal, tennis, voetvolleybal, volleybal of badminton. Twee houten in hoogte verstelbare schommelzitjes. Inclusief 2 netten en 4 grondankers voor extra stabiliteit en veiligheid. Afmetingen (LxBxH): 160 x 254 x 207 cm. Maximaal gewicht: 150 kg. Schommel Frame gemaakt van 7cm dikke balken FSC 100% hemlock hout, afkomstig van duurzaam beheerde bossen. Hemlock splintert niet en is van nature bestand tegen weersinvloeden zoals regen en dus resistent tegen houtrot. Eenvoudige montage. Behandeld met een watergedragen beits, zonder chemicaliën. Geschikt voor kinderen van 3 jaar en ouder. 10 jaar garantie op het frame, 2 jaar garantie op de netten!

4-in-1 SportsFun White/Brown
Verander je schommel in een voetbaldoel, (voet)volleybalnet of tennisnet met de AXI 4-in-1 SportsFun Wit/bruin zijn de mogelijkheden eindeloos! De SportsFun van AXI geeft kinderen een heerlijk gevoel van vrijheid. Aangezien het schommel frame van de SportsFun twee houten schommelzitjes heeft, kunnen kinderen samen heen en weer schommelen en de wind door hun haren voelen. De schommel biedt niet alleen veel plezier, maar schommelen is ook nog eens ideaal voor het ontwikkelen van balans, coördinatie en kracht.SCHOMMEL, VOETBAL, TENNIS, VOETVOLLEYBAL, VOLLEYBAL OF BADMINTON Naast de dubbele schommel ontvang je ook nog eens 2 netten die ervoor zorgen dat je de SportsFun voor vele doeleinden kan gebruiken. Zo is er een net om de schommel om te bouwen naar een voetbaldoel, een net om te kunnen voetvolleyballen of tennissen en nog een net voor volleybal welke ook gebruikt kan worden om een potje badminton te spelen. Kinderen hoeven zich dus nooit te vervelen en door de vele mogelijkheden is de SportsFun ook uitermate geschikt voor volwassenen! De unieke constructie van de AXI SportFun is volledig gebouwd uit hout en voorzien van schoren voor extra stabiliteit. Dit zorgt ervoor dat het frame perfect bij de natuurlijke omgeving van de tuin past. Het frame is gemaakt van FSC 100% Hemlock hout en is daarnaast afkomstig van duurzaam beheerde bossen en daarom ook een milieubewuste keuze. Deze houtsoort splintert niet en is van nature bestand tegen weersinvloeden zoals regen en dus resistent tegen houtrot. Het frame is ook nog eens behandeld met een watergedragen beits, zonder chemicaliën. Je hoeft deze voor gebruik dus niet te behandelen, kinderen kunnen er direct veilig mee spelen. De AXI SportsFun kan in diverse kleurstellingen worden geleverd welke perfect te combineren zijn met de AXI speelhuizen en zo in iedere tuin past. Ideaal voor het ontwikkelen van balans, coördinatie en kracht. Leverbaar in diverse kleurstellingen welke perfect te combineren zijn met de AXI speelhuizen. Eenvoudig wisselen tussen schommelen, voetbal, tennis, voetvolleybal, volleybal of badminton. Twee houten in hoogte verstelbare schommelzitjes. Inclusief 2 netten en 4 grondankers voor extra stabiliteit en veiligheid. Afmetingen (LxBxH): 160 x 254 x 207 cm. Maximaal gewicht: 150 kg. Schommel Frame gemaakt van 7cm dikke balken FSC 100% hemlock hout, afkomstig van duurzaam beheerde bossen. Hemlock splintert niet en is van nature bestand tegen weersinvloeden zoals regen en dus resistent tegen houtrot. Eenvoudige montage. Behandeld met een watergedragen beits, zonder chemicaliën. Geschikt voor kinderen van 3 jaar en ouder. 10 jaar garantie op het frame, 2 jaar garantie op de netten!

Fitness Bag
Heerlijk thuis sporten met de complete Fitness Bag van AXI. Met deze tas haal je alle materialen in huis om thuis een full body workout te kunnen doen. In deze handige draagtas zitten namelijk weerstandsbanden, weerstandskabel, handtrainer, kettlebells en een springtouw welke je eenvoudig mee kan nemen naar buiten of op reis. Zo heb je nooit meer een excuus om niet te hoeven trainen!  Weerstandsbanden Wil je graag je buikspieren en billen trainen? Gebruik dan deze set fijne weerstandsbanden. Deze weerstandsbanden zijn ideaal om je billen te trainen, maar ook je heup-, been-, arm- en buikspieren. Met een training van ongeveer 15 minuten kan je een volledige workout hebben gedaan. Ook zijn ze ideaal te gebruiken tijdens je warming up. Door het regelmatig gebruiken van de resistance banden vergroot je je bewegingsbereik, rek je je spieren en verbeter je je bloedsomloop. Daarnaast train je je flexibiliteit en mobiliteit. De weerstandsbanden hebben verschillende niveaus:  Geel: 0,35 mm dik - extra licht - 2-3 kg. Groen: 0,50 mm dik - licht - 4-5 kg. Rood: 0,70 mm dik - medium - 6-9 kg. Blauw:    0,90 mm dik - heavy - 10-12 kg. Zwart: 1,10 mm dik - extra heavy - 13-15 kg. Weerstandskabel Haal het meeste uit je weerstandstraining met de AXI Fitness weerstandskabel. Met een kabeldikte van 12 mm, een weerstand van 10 kg en een lengte van 115 cm is deze weerstandskabel perfect voor het versterken en tonen van je spieren. Of je nu je armen, benen, borst, rug of kernspieren wilt trainen, deze weerstandskabel zorgt voor een uitdagende en effectieve workout. Het kunststof handvat van de weerstandskabel is ontworpen voor comfort en stevigheid. Met een afmeting van 15 x 13 cm past het handvat comfortabel in je handen, waardoor je gemakkelijk verschillende oefeningen kunt uitvoeren zonder dat je grip verliest. Handtrainer  Verbeter je gripkracht en versterk je handen met de AXI handtrainers van 10 kg. Deze handige en effectieve fitnessaccessoires zijn ontworpen om je hand- en onderarmspieren te versterken, wat essentieel is voor verschillende sporten en dagelijkse activiteiten. Kettlebells De twee kettlebells in deze tas zijn perfect voor krachttraining en het opbouwen van spiermassa. De gietijzeren constructie zorgt voor duurzaamheid en biedt een uitstekende balans tijdens je oefeningen. Met een gewicht van 2,5 kg zijn deze kettlebells perfect voor beginners en mensen die net beginnen met krachttraining. Het is ook een geweldige aanvulling op bestaande fitnessroutines voor degenen die geleidelijk aan meer weerstand willen toevoegen. Springtouw Het springtouw is een geweldige toevoeging voor cardiotraining en het verbranden van calorieën. Verbeter je uithoudingsvermogen, coördinatie en behendigheid terwijl je plezier hebt met dit 274 cm lange springtouw. Complete draagtas met diverse fitness materialen. Ideaal voor een full-body workout, krachttraining, squats, etc. Sporten vanuit de privacy van je eigen huis of tuin. Effectieve training waarbij je snel resultaat ziet. Kan cellulitis verminderen, verbetert de bloedsomloop, etc. Weerstandsbanden en weerstandskabels voor doelgerichte spiertraining en intensiteit Handtrainer van 10 kg voor gripkracht en versterken van je handen. Twee gietijzeren Kettlebells voor krachttraining en spieropbouw. Springtouw met PVC-koord en plastic handvatten, ideaal voor een cardiotraining. Geschikt voor de beginnende en ervaren sporter. Afmetingen Draagtas (LxBxH): 30 x 20 x 26 cm

Football Goal Cristiano 180 cm
Word jij de nieuwe sterspeler met het Voetbaldoel Cristiano van AXI? Ga de uitdaging aan en nodig al je vrienden uit! Perfectioneer je voetbal skills tijdens een leuk potje voetbal! Het voetbaldoel Cristiano is 180 cm breed. Dankzij dit praktische formaat past het doel in vrijwel iedere tuin. Het voetbaldoel wordt geleverd met grondankers. Zo blijft het doel tijdens het spelen altijd stevig staan en kan je het tijdens het grasmaaien eenvoudig aan de kant zetten.   Frame van staal Het voetbaldoel Cristiano heeft een robuust stalen frame dat gegalvaniseerd en gepoedercoat is. Hierdoor is het resistent tegen UV en weersinvloeden en dus ideaal beschermd tegen roestvorming.   Het stalen frame is gegalvaniseerd en afgewerkt met poedercoating en is daardoor beschermd tegen UV, roest en weersinvloeden zoals regen. Het voetbaldoel heeft een zwart net van PE. Inclusief grondankers. Gewicht: 13,5kg. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.   Afmetingen (LxBxH): 180x60x120 cm.

Football Goal Jackie foldable 120 cm
Met het AXI Aluminium Voetbaldoel Jackie haal je kwaliteit en gemak in huis. Dit opklapbare voetbaldoel is perfect voor voetballers die graag hun techniek willen oefenen en doelpunten willen scoren. Met een breedte van 120 cm, een hoogte van 80 cm en een diepte van 60 cm is dit voetbaldoel ideaal voor zowel buiten- als binnen gebruik in bijvoorbeeld een sportzaal. Duurzaam en eenvoudige montage Het frame van dit voetbaldoel is gemaakt van hoogwaardig aluminium met een diameter van 38 mm en een dikte van 2 mm. De kunststof connectoren zorgen voor een eenvoudige montage en een duurzame constructie die bestand is tegen intensief gebruik. Het fijnmazige polyester net is voorzien van klittenband, waardoor het net stevig aan het frame blijft zitten en doelpunten perfect in het doel komen. Het opklapbare ontwerp maakt het eenvoudig om het doel op te bergen of mee te nemen naar het park, de camping of vrienden. Meenemen en opbergen Dankzij de meegeleverde opbergtas kun je het voetbaldoel gemakkelijk en compact opbergen wanneer het niet in gebruik is. Zo blijft je tuin of opslagruimte netjes en opgeruimd. Voetbaldoel Jackie is de ideale keuze voor voetballers die hun vaardigheden willen verbeteren en plezier willen hebben. Opklapbaar voetbaldoel voor uitdagend speelplezier. Hoogwaardig aluminium frame (diameter: 38 mm, dikte: 2 mm) met kunststof connectoren. Fijnmazig polyester net met klittenband voor optimale doelpunten. Inclusief handige opbergtas voor gemakkelijk opbergen en meenemen. Eenvoudige montage in slechts enkele minuten. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Afmetingen Voetbaldoel opgezet (LxBxH): 120 x 60 x 80 cm. Voetbaldoel opgeklapt in opbergtas (LxBxH): 80 x 60 x 12 cm.

Football Goal Kylian 220 cm
Word jij de nieuwe sterspeler met het Voetbaldoel Kylian van AXI? Ga de uitdaging aan en nodig al je vrienden uit! Perfectioneer je voetbal skills tijdens een leuk potje voetbal! Het voetbaldoel Kylian is 220 cm breed en 170 cm hoog. Dankzij dit praktische formaat past het voetbaldoel in vrijwel iedere tuin. Het voetbaldoel wordt geleverd met grondankers. Zo blijft het doel tijdens het spelen altijd stevig staan en kan je het tijdens het grasmaaien eenvoudig aan de kant zetten.   Frame van staal Het voetbaldoel Kylian heeft een robuust stalen frame dat gegalvaniseerd en gepoedercoat is. Hierdoor is het resistent tegen UV en weersinvloeden en dus ideaal beschermd tegen roestvorming.    Het stalen frame is gegalvaniseerd en afgewerkt met poedercoating en is daardoor beschermd tegen UV, roest en weersinvloeden zoals regen. Het voetbaldoel heeft een zwart net van PE. Inclusief grondankers. Gewicht: 18,7kg. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.   Afmetingen (LxBxH): 220x80x170 cm.  

Kids Activity Bag
Met de AXI Kids Activity Bag hoeft je kindje zich nooit meer te vervelen! In deze handige draagtas vind je namelijk enorm veel educatieve spellen en activiteiten voor kinderen. Of je kindje nu binnen of buiten wil spelen, het kan allemaal. De Kids Activity Bag van AXI is een aanrader voor thuis, de kinderopvang, scholen of om mee te nemen naar buiten. Met de vele spellen zoals ringwerpen, bowlen, hoelahoepen, pittenzakjes gooien, frisbeeën of één van de andere spellen kan je kindje zich uren vermaken. Maar misschien net zo belangrijk, de spellen zijn ook enorm leerzaam! Zo kan je kindje werken aan concentratie, lichaamscontrole, taal, rekenen, maar ook plezier hebben met gooien, vangen en rennen. Ruime keuze aan spellen en activiteiten Ringwerpen. Educatieve kever pittenzakjes. Actief leren rekenen met 15 gekleurde pittenzakjes. Rubberen (Tennikoit) ringen. Hoelahoepen. Frisbeeën. Bowlen. Meer informatie over de diverse spellen en activiteiten. Ringwerpen Set van 6 ringen in 3 verschillende kleuren met een speciale houder. Ringwerpen is voor je kindje zowel mentaal als fysiek een uitdaging. Met deze set kan je kindje leren om hiermee om te gaan en met de nodige concentratie en lichaamscontrole de juiste afstand in te schatten en de ringen precies over de houder te gooien. Op de houder staan verschillende getallen, zodat je kindje spelenderwijs bezig is met tellen en rekenen. Deze set is erg veilig en is daardoor zowel binnen als buiten te gebruiken.  Educatieve kever pittenzakjes Set van 6 pittenzakjes in de vorm van een kever, die genummerd zijn van 1 tot en met 6 en voorzien zijn van overeenkomstig aantal stippen. Op ieder zakje staan 3 verschillende talen (Engels, Duits en Frans), zodat je kindje al vroeg kennis kan maken met andere talen. De pittenzakjes zijn er in 6 verschillende kleuren (rood, blauw, groen, geel, oranje, paars). De pittenzakken zijn vanwege de vorm zeer geschikt voor kinderen om te leren gooien, vangen en jongleren. Ideaal om actief kleuren, getallen en zelfs talen te leren! Actief leren rekenen met pittenzakjes Set van 15 gekleurde pittenzakjes met verschillende nummers van 0 tot 9, de tekens + - en = en de nummers 00 en 000 om het nog moeilijker te maken! Met deze set kan je kindje op een actieve manier leren rekenen door de verschillende pittenzakjes bij elkaar te gooien. Natuurlijk mogen de ouders ook meespelen! De pittenzakjes met nummers bieden oneindig veel mogelijkheden bijvoorbeeld voor gooien, vangen of het aanleren van kleuren, cijfers en rekenen.  Rubberen ringen Set van 4 rubberen ringen met een diameter van 15 cm, ook wel Tennikoit ringen genoemd. Met deze ringen kan je kindje overgooien of ergens op richten. Probeer bijvoorbeeld eens om de ring zo dicht mogelijk bij de muur te gooien zonder deze te raken! Hoelahoepen Zet de 6-delige hoelahoep snel en eenvoudig in elkaar en laat je kindje gelijk beginnen met hoelahoepen. Deze kleurrijke hoelahoep is gemaakt van kunststof en heeft een diameter van 30 cm. De verschillende kleuren zorgen voor een mooi kleureffect tijdens het hoelahoepen en daarnaast verbetert het de motoriek en coördinatie van je kindje. Frisbeeën Kinderen vinden het leuk om actief bezig te zijn. Met deze 25 cm grote PVC frisbee kunnen ze rennen, maar ook leren gooien en vangen. Samen overgooien met een vriendje of vriendinnetje op het schoolplein of veldje maakt het nog leuker en stimuleert sociale vaardigheden. Bowlen Dit klassieke kegelspel gaat nooit vervelen. Je kindje kan alle 10 de lichtgewicht kunststof kegels neerzetten en proberen om er zoveel mogelijk om te gooien met de bowlingballen. Is er een strike gegooid? Laat je kindje dan de strijd aan gaan met jou, een vriendje of vriendinnetje. Door de 2 verschillende kleuren kegels en 2 ballen kan er ook naast elkaar worden gespeeld. Bowlen doet het altijd goed bij kinderen, ook op school of bij kinderdagverblijven. Met dit spel kan je kindje motoriek en coördinatie trainen, maar ook leren samenspelen en de uitdaging aangaan om te zien wie er wint! Zeer complete draagtas met diverse spellen voor je kindje. Urenlang speelplezier. Goed voor het trainen van concentratie, lichaamscontrole, motoriek, coördinatie en samenspelen. Spelenderwijs leren omgaan met kleuren, cijfers, talen, maar ook met gooien en vangen. Eenvoudige montage door volwassene vereist. Door de handige draagtas makkelijk mee te nemen naar bijvoorbeeld de camping, bos of school. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Afmetingen Draagtas (LxBxH): 57 x 27 x 33 cm Kever pittenzakjes (LxB): 7 x 5.5 cm  Pittenzakjes (LxBxH): 12 x 12 x 1,5 cm  Rubberen ringen (Ø): 15 cm. Hoelahoep (Ø): 30 cm. Frisbee (Ø): 25 cm.

Rebounder88
De AXI Rebounder88 is perfect om voetbalvaardigheden zoals passeren, ontvangen, schieten, keepen en koppen te oefenen. Een rebounder staat ook wel bekend als een bouncer, kickback, tsjoek of tchouk en kan worden gebruikt voor vele sporten zoals voetbal, volleybal, handbal, waterpolo en/of tchouckball. Deze rebounder kan op verschillende standen gezet worden om zo de hoek te kunnen aanpassen aan de soort training en moeilijkheidsgraad die je wenst. Je kan hem thuis gebruiken, maar het is ook een zinvolle tool voor sportverenigingen voor trainingen en oefeningen.  Multifunctioneel De RebounderPro88 kan naast voetbal ook voor andere sporten worden gebruikt, zoals volleybal, handbal, waterpolo en t-chouckball om gooien, vangen, passeren en keepen te oefenen. De hoek van de rebounder is eenvoudig traploos te verstellen in een hoek van 40 tot 65 graden. Bovendien kan hij ingeklapt worden om zo eenvoudig opgeborgen te worden. Het ontwerp is mooi. Maar nog belangrijker, het is een geweldig en essentieel apparaat voor zowel serieuze trainingen maar natuurlijk ook voor heel veel plezier. Stevig en duurzaam De Rebounder88 is voorzien van een matzwart gepoedercoat stalen frame met een diameter van 29 mm en een staaldikte van 1,2 mm. Daarnaast is het frame netjes afgewerkt met een zwarte hoes. Het veerkrachtige 3 mm dikke PP net met elastiek zorgt ervoor dat je bal goed terugveert als je deze erin gooit of trapt. Als je klaar bent, klap je de rebounder eenvoudig weer op door het handige metalen scharnier. Duurzame rebounder met een matzwart gepoedercoat stalen frame. Frame netjes afgewerkt met een zwarte hoes. Veerkrachtig 4 mm dik PP net met elastiek dat moeiteloos de snelste ballen terugkaatst. Hoek eenvoudig traploos instelbaar van 40 tot 65 graden door het handige metalen scharnier. Geschikt voor diverse balsporten zoals voetbal, volleybal, handbal, waterpolo en t-chouckball. Geschikt voor zowel beginners als ervaren sporters. Eenvoudige montage door volwassene vereist. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Afmetingen Rebounder (LxB): 88 x 88 cm. Rebounder 40° (LxBxH): 89 x 105 x 61,5 cm. Rebounder 70° (LxBxH): 89 x 57,5 x 83 cm.

RebounderPro120
De AXI RebounderPro120 is perfect om voetbalvaardigheden zoals passeren, ontvangen, schieten, keepen en koppen te oefenen. Een rebounder staat ook wel bekend als een bouncer, kickback, tsjoek of tchouk en kan worden gebruikt voor vele sporten zoals voetbal, volleybal, handbal, waterpolo en/of tchouckball. Deze rebounder kan op verschillende standen gezet worden om zo de hoek te kunnen aanpassen aan de soort training en moeilijkheidsgraad die je wenst. Je kan hem thuis gebruiken, maar het is ook een zinvolle tool voor sportverenigingen voor trainingen en oefeningen.  Multifunctioneel De RebounderPro120 kan naast voetbal ook voor andere sporten worden gebruikt, zoals volleybal, handbal, waterpolo en t-chouckball om gooien, vangen, passeren en keepen te oefenen. De hoek van de rebounder is eenvoudig te verstellen in hoeken van 40, 45, 50, 60, 70, 80 en 90 graden. Bovendien kan hij ingeklapt worden om zo eenvoudig opgeborgen te worden. Het ontwerp is mooi. Maar nog belangrijker, het is een geweldig en essentieel apparaat voor zowel serieuze trainingen maar natuurlijk ook voor heel veel plezier.  Stevig en duurzaam De RebounderPro120 is voorzien van een matzwart gepoedercoat stalen frame met een diameter van 32 mm en een staaldikte van 1,2 mm. Daarnaast is het net frame netjes afgewerkt met een zwarte hoes. Daarnaast kan je gebruik maken van de meegeleverde grondankers om de rebounder stevig op de grond te bevestigen zodat hij altijd op zijn plek blijf staan, ook met harde trappen. Het veerkrachtige 4 mm dikke PP net met elastiek zorgt ervoor dat je bal goed terugveert als je deze erin gooit of trapt. Als je klaar bent, klap je de rebounder eenvoudig weer op door het handige metalen scharnier. Duurzame rebounder met een matzwart gepoedercoat stalen frame. Net frame netjes afgewerkt met een zwarte polyester hoes. Door de meegeleverde grondankers blijft de rebounder op zijn plek staan, ook met harde trappen. Veerkrachtig 4 mm dik PP net met elastiek dat moeiteloos de snelste ballen terugkaatst. Hoek eenvoudig instelbaar van 40 tot 90 graden door het handige metalen scharnier. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen (88x88cm en 120x120cm). Geschikt voor diverse balsporten zoals voetbal, volleybal, handbal, waterpolo en t-chouckball. Eenvoudige montage door volwassene vereist. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Afmetingen Rebounder (LxB): 120 x 120 cm. Rebounder 45° (LxBxH): 120 x 85 x 87,5 cm. Rebounder 90° (LxBxH): 120 x 82 x 120 cm.

RebounderPro88
De AXI RebounderPro88 is perfect om voetbalvaardigheden zoals passeren, ontvangen, schieten, keepen en koppen te oefenen. Een rebounder staat ook wel bekend als een bouncer, kickback, tsjoek of tchouk en kan worden gebruikt voor vele sporten zoals voetbal, volleybal, handbal, waterpolo en/of tchouckball. Deze rebounder kan op verschillende standen gezet worden om zo de hoek te kunnen aanpassen aan de soort training en moeilijkheidsgraad die je wenst. Je kan hem thuis gebruiken, maar het is ook een zinvolle tool voor sportverenigingen voor trainingen en oefeningen.  Multifunctioneel De RebounderPro88 kan naast voetbal ook voor andere sporten worden gebruikt, zoals volleybal, handbal, waterpolo en t-chouckball om gooien, vangen, passeren en keepen te oefenen. De hoek van de rebounder is eenvoudig te verstellen in hoeken van 45, 60, 70, 80 en 90 graden. Bovendien kan hij ingeklapt worden om zo eenvoudig opgeborgen te worden. Het ontwerp is mooi. Maar nog belangrijker, het is een geweldig en essentieel apparaat voor zowel serieuze trainingen maar natuurlijk ook voor heel veel plezier. Stevig en duurzaam De RebounderPro88 is voorzien van een matzwart gepoedercoat stalen frame met een diameter van 32 mm en een staaldikte van 1,2 mm. Daarnaast is het net frame netjes afgewerkt met een zwarte hoes. Het veerkrachtige 4 mm dikke PP net zorgt ervoor dat je bal goed terugveert als je deze erin gooit of trapt. Aangezien het net frame van de RebounderPro88 uit één geheel bestaat, is deze sterker en stabieler dan menig andere rebounder. De RebounderPro88 is grotendeels voorgemonteerd waardoor je binnen slechts enkele minuten kan beginnen met trainen! Als je klaar bent, klap je de rebounder eenvoudig weer op door het handige metalen scharnier.  Duurzame rebounder met een matzwart gepoedercoat stalen frame. Frame netjes afgewerkt met een zwarte polyester hoes. Veerkrachtig 4 mm dik PP net met elastiek dat moeiteloos de snelste ballen terugkaatst. Hoek eenvoudig instelbaar van 45 tot 90 graden door het handige metalen scharnier. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen (88x88cm en 120x120cm). Geschikt voor diverse balsporten zoals voetbal, volleybal, handbal, waterpolo en t-chouckball. Geschikt voor zowel beginners als ervaren sporters. Eenvoudige montage door volwassene vereist. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Afmetingen Rebounder (LxB): 88 x 88 cm. Rebounder 60° (LxBxH): 88 x 66 x 78,5 cm. Rebounder 100° (LxBxH): 88 x 76 x 88 cm.

SpeedLadder600
Verbeter je snelheid, behendigheid en coördinatie met de AXI SpeedLadder600. Deze loopladder van 6 meter is de perfecte trainingspartner voor sporters, fitnessliefhebbers en revalidatiepatiënten. Of je nu een voetballer bent die zijn wendbaarheid wil verbeteren, een fitnessfanaat die zijn explosiviteit wil vergroten, of iemand die revalideert en zijn bewegingsvaardigheden wil herstellen, deze agility speedladder is de ideale keuze. Verstelbaar en verlengbaar De SpeedLadder600 is ontworpen met duurzaamheid en gebruiksgemak in gedachten. De ladder is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat bestand is tegen intensieve trainingssessies en langdurig gebruik. De 6 meter lengte biedt voldoende ruimte voor verschillende oefeningen, terwijl de verstelbare treden zorgen voor flexibiliteit in trainingsintensiteit en moeilijkheidsgraad. Daarnaast zorgt een speciaal kliksysteem ervoor dat je eenvoudig meerdere loopladders aan elkaar kan verbinden zodat de training nog intensiever wordt. Revalidatie en andere doeleinden  Met deze loopladder kun je diverse oefeningen uitvoeren om je snelheid, behendigheid en coördinatie te verbeteren. Train je voetenwerk, versterk je enkelstabiliteit en ontwikkel je reactievermogen. Of je nu dribbelt, sprint of zijwaartse bewegingen maakt, deze sportladder biedt eindeloze mogelijkheden om je prestaties naar een hoger niveau te tillen. Deze fitness- en voetbaltrainingsladder is ook ideaal voor revalidatie. Het helpt bij het herstellen van blessures, het verbeteren van de motorische functies en het opnieuw opbouwen van kracht en flexibiliteit. Met gevarieerde oefeningen kunnen revalidatiepatiënten stap voor stap vooruitgang boeken en hun mobiliteit herwinnen. Verbeter je snelheid, behendigheid en coördinatie met de AXI SpeedLadder600. 6 meter lange loopladder, perfect voor sporters, fitnessliefhebbers en revalidatiepatiënten. Voorzien van 12 verstelbare sporten en dus 11 aanpasbare vakken. Ideaal voor voetballers die hun wendbaarheid willen vergroten. Geschikt voor fitnessfanaten die hun explosiviteit willen verbeteren. Helpt revalidatiepatiënten bij het herstellen van blessures en het verbeteren van motorische functies. Gemaakt van duurzaam materiaal, bestand tegen intensieve trainingssessies. Verstelbare treden voor flexibiliteit in trainingsintensiteit en moeilijkheidsgraad. Diverse oefeningen om voetenwerk, enkelstabiliteit en reactievermogen te trainen. Geschikt voor dribbelen, sprinten en zijwaartse bewegingen. Bevordert kracht, flexibiliteit en mobiliteit. Zowel voor binnen- als buitengebruik. Optioneel te verlengen met een extra AXI speedladder door het handige kliksysteem. Inclusief handige draagtas. Afmetingen Speedladder (LxH): 600 x 40 cm Opbertas (LxBxH): 40 x 10 x 6 cm

SportNet300
Je kunt dit AXI SportNet300 gebruiken voor alles wat u maar wilt: Voetvolley, tennis of gebruik het als een rebounder en oefen uw voetbalvaardigheden. Hij wordt geleverd in een handige draagtas, zodat je hem overal kunt gebruiken! Bruikbaar voor verschillende soorten sport Eenvoudig te monteren en op te bergen Handige draagtas

Sports-Tastic Activity Center
De Step2 Sports-Tastic Activity Center is voor echte sportievelingen! Met drie sporten om uit te kiezen en een leuke glijbaan, zal je kleine kampioen veel plezier beleven aan de Sports-tastic Activity Center van Step2. Glij, gooi, schop en klim! Er zijn zoveel manieren om te spelen en de grove motoriek bij peuters te verbeteren. Mini-atleten zullen veel sporten kunnen beoefenen met deze compacte indoor klimmer als voorbereiding op de grote wedstrijden! 3-in-1 sporten: basketbal, voetbal en honkbal Miniglijbaan en opstap om actief te klimmen en glijden (platformhoogte is 16,5 cm) Elke sportaccessoire heeft zijn eigen opbergplaats aan de buitenmuur Inclusief een knuppel, basketbal en een vastgemaakte honkbal Maximale gewicht voor het klimtoestel: 20,4 kg