Filter
All-in-One 16-in-1 Multi game Table Black
De Cougar All-in-One 16-in-1 Multi speeltafel Zwart geeft je oneindig veel opties! Kun je niet kiezen tussen een voetbaltafel, pooltafel of airhockeytafel? En zou je het liefst ook direct een tafeltennistafel en een shuffleboard aanschaffen? Dan is onze 16-in-1 multi speeltafel misschien wel perfect voor jou! Met onze multifunctionele speeltafel breng je namelijk 16 spellen naar je man cave, kantoor of speelkamer. Zo zijn speelplezier en meer dan voldoende afwisseling tijdens onvergetelijke spellenavonden gegarandeerd! Onze speeltafel is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, maar voor volwassenen zeker niet minder leuk. Ook voor wie weinig ruimte heeft, is onze multi speeltafel ideaal. De tafel weegt slecht 35 kilo en daardoor eenvoudig te verplaatsen. Je kunt de speeltafel daarnaast opklappen en na het spelen dus netjes opbergen. Niet alleen leuk, maar ook erg praktisch! Alle speelvelden zijn gemaakt van hoogwaardig MDF in verschillende diktes. Het speeloppervlak is bij alle speelvelden vlak en glad, zodat ieder spel comfortabel kan worden gespeeld en de ballen niet ongewild gaan rollen. De tafel is uitgevoerd in een moderne zwarte look. De pool-, en voetbaltafel hebben een groen speelveld. Onze multifunctionele speeltafel wordt geleverd met alle nodige accessoires, zodat je direct kunt beginnen met spelen. Je kunt de verschillende speelvelden eenvoudig wisselen, zodat je snel een nieuw spel kunt starten. De pool/biljart vormt de basis van de multi speeltafel. Hierop kunnen de 3 meegeleverde, dubbelzijdige speelvelden en 1 tafelvoetbal kast op worden geplaatst. Spellen en accessoires Tafelvoetbal (inclusief 3 ballen van Ø29mm, scoretellers en verchroomde speelstangen van Ø12,7mm) Pool/biljart (inclusief 2 keuen van 91,44 cm, 1 set poolballen, 1 driehoek) Speedhockey (inclusief 2 pucks van Ø5 cm en 2 pushers van Ø6,6 cm) Tafeltennis (inclusief 3 ballen van Ø40mm, 1 net en 2 batjes) Schaken (inclusief speelstukken) Dammen (inclusief speelstukken) Back Gammon Bowlen (inclusief kegels en 1 bowlingbal) Shuffle (inclusief 1 set shuffle-pucks) Boter, kaas en eieren Ringwerpen Hoefijzer werpen Stickhockey Blackjack (inclusief 1 kaartenset) Whiteboard Dobbelspel (inclusief 5 dobbelstenen) AfmetingenAfmetingen speeltafel (LxBxH): 119 x 61 x 81,3 cm. Kenmerken Opklapbare 16-in-1 multi speeltafel van MDF. Ideale speeltafel voor het hele gezin. Speelvelden zijn eenvoudig te wisselen. Inclusief alle benodigde accessoires. Geschikt voor kinderen van 6 jaar en ouder. Gewicht: 35,4 kg. 2 jaar garantie! Speelveld pooltafel: 6 mm dik MDF.Kast pooltafel: 12 mm dik MDF.Speelveld tafelvoetbal, speedhockey, tafeltennis, whiteboard: 4,75 mm dik MDF.Kast voetbaltafel: 12 mm dik MDF.Speelveld shuffle: 3 mm dik MDF.

Arch Pro Pool Table Black/Red
Met de Cougar Arch Pro Pooltafel Zwart/rood haal je jouw favoriete poolcafé bij jezelf in huis! Deze luxe pooltafel combineert een stoer design met eindeloos speelplezier. Met een gewicht van 110 kg staat deze pooltafel uiterst stabiel op zijn poten. Nodig al je vrienden en familie uit en ga de uitdaging aan! De Arch Pro van Cougar heeft alles wat je van een pooltafel mag verwachten. Met de verstelbare poten (leg levelers) kun je de tafel in hoogte verstellen en hierdoor precies waterpas neerzetten. De tafel is verder voorzien van kunststof droppockets tot wel 7 ballen en een rubberen binnenrand voor een optimale en exacte balterugslag.Speelveld Het speelveld heeft een rode kleur en is maar liefst (LxBxH) 186 x 93 x 3,6 cm groot. Het veld is 18mm dik en is voorzien van een harde kunststof toplaag welke is overtrokken met een doek van 100% nylon zodat de ballen goed rollen. De tafel wordt ready-to-play geleverd, met het laken al voorgespannen en alle accessoires die je nodig hebt zijn bijgeleverd. Na de eenvoudige set-up is de pooltafel klaar voor gebruik en kun je uren speelplezier beleven. De Cougar Arch Pro maakt onderdeel uit van de Cougar Pro lijn waardoor je maar liefst 5 jaar garantie krijgt! 7ft. Pooltafel van MDF met PVC toplaag. Sterk en solide onderstel. Speelveld 18 mm dik MDF voorzien van een harde kunststof toplaag overtrokken met een doek van 100% nylon. Droppockets voor 6-7 ballen. Inclusief één set poolballen (57,2 mm), triangel, 2 keuen (145 cm), biljartkrijt en een borstel. Geïntegreerde verstelbare poten (leg levelers) zorgen ervoor dat de tafel kan worden versteld voor een stabiele plaatsing van de tafel. Geschikt voor 2-4 personen. Geschikt voor kinderen van 5 jaar en ouder. gewicht: 110 kg. Afmetingen Afmetingen tafel (LxBxH): 214,5 x 121,5 x 80 cm. Afmetingen speelveld (LxBxH): 186 x 93 x 3,6 cm.

Hustle L folding Pool Table Black
Met de Cougar Hustle L opklapbare Pooltafel Zwart kun je binnen de kortste keren genieten van een gezellig potje poolbiljart. Haal de Hustle pooltafel eenvoudig tevoorschijn als je visite hebt of gewoon gezellig met je gezin een potje wilt poolen. Doordat de Hustle slechts 33 kg weegt en opklapbaar is, is deze snel en eenvoudig te verplaatsen.Speelveld Het speelveld heeft een groene kleur en heeft een oppervlakte van (LxB) 144,1 x 67,9 cm. Het veld is 12 mm dik en is uitgevoerd met een harde kunststof toplaag welke is overtrokken met een velvet doek zodat de ballen goed rollen. De tafel wordt ready-to-play geleverd, met het laken al voorgespannen en alle accessoires die je nodig hebt zijn bijgeleverd. Het is nog slechts uitpakken, een aantal schroeven vast draaien en uren speelplezier beleven. Daarnaast ontvang je maar liefst 2 jaar garantie op de Cougar Hustle L opklapbare Pooltafel. Opklapbare 5ft. Pooltafel van MDF met PVC toplaag. Speelveld 12 mm dik MDF voorzien van een harde kunststof toplaag overtrokken met een velvet doek. Droppockets voor 5-6 ballen. Inclusief één set poolballen (38 mm), triangel, 2 keuen (91,4 cm), biljartkrijt en een borstel. Geschikt voor 2 personen. Geschikt voor kinderen van 5 jaar en ouder. gewicht: 33 kg. Afmetingen Afmetingen tafel (LxBxH): 152,4 x 76,2 x 78,7 cm. Afmetingen tafel opgeklapt (LxBxH): 44,6 x 76,2 x 187,3 cm. Afmetingen speelveld (LxB): 144,1 x 67,9 cm.

Hustle XL folding Pool Table Black
Met de Cougar Hustle XL opklapbare Pooltafel Zwart kun je binnen de kortste keren genieten van een gezellig potje poolbiljart. Haal de Hustle pooltafel eenvoudig tevoorschijn als je visite hebt of gewoon gezellig met je gezin een potje wilt poolen. Doordat de Hustle slechts 40 kg weegt en opklapbaar is, is deze snel en eenvoudig te verplaatsen. SpeelveldHet speelveld heeft een groene kleur en heeft een oppervlakte van (LxB) 174,6 x 83,2 cm. Het veld is 12 mm dik en is uitgevoerd met een harde kunststof toplaag welke is overtrokken met een velvet doek zodat de ballen goed rollen.De tafel wordt ready-to-play geleverd, met het laken al voorgespannen en alle accessoires die je nodig hebt zijn bijgeleverd. Het is nog slechts uitpakken, een aantal schroeven vast draaien en uren speelplezier beleven. Daarnaast ontvang je maar liefst 2 jaar garantie op de Cougar Hustle XL opklapbare Pooltafel.Opklapbare 6ft. pooltafel van MDF met PVC toplaag. Speelveld 12 mm dik MDF voorzien van een harde kunststof toplaag overtrokken met een velvet doek.Droppockets voor 5-6 ballen. Inclusief één set poolballen (44 mm), triangel, 2 keuen (122 cm), biljartkrijt en een borstel.Geschikt voor 2 personen.Geschikt voor kinderen van 5 jaar en ouder.gewicht: 40 kg.AfmetingenAfmetingen tafel (LxBxH): 182,9 x 91,4 x 78,7 cm.Afmetingen tafel opgeklapt (LxBxH): 44,6 x 91,4 x 195 cm.Afmetingen speelveld (LxB): 174,6 x 83,2 cm.

Reverso Pool & Airhockey Table
De Cougar Reverso Pool & Airhockey Tafel biedt dubbel speelplezier met één speeltafel! Op eenvoudige wijze en in mum van tijd wissel je tussen pool en airhockey. Zet de tafel precies waterpas met de verstelbare poten (leg levelers) die zorgen voor een hoogte verstelling van ca. 3 cm. De speeltafel is uitgevoerd met een zwaar, stevig onderstel in een natuurlijke houten uitstraling en met een totaalgewicht van circa 114 kg. is de stabiliteit van de tafel gegarandeerd.Pool De pooltafel is voorzien van droppockets en een rubberen binnenrand voor een optimale en exacte balterugslag. Als je bent uitgespeeld kun je de ballen aan het uiteinde van de tafel leggen en de triangel ophangen aan de haak eronder. De keuen kunnen eenvoudig opgehangen worden aan de zijkant van de tafel. Het speelveld heeft een rode kleur en is maar liefst (LxBxH) 169 x 84,5 x 3,6 cm groot. Het veld is 18 mm dik en is voorzien van een harde kunststof toplaag welke is overtrokken met een doek van 50% wol/50% polyester zodat de ballen goed rollen.Airhockey Als je klaar bent met poolen, kun je de tafel eenvoudig omkeren zodat jullie het tegen elkaar kunnen opnemen met een potje airhockey. Haal de pucks en pushers tevoorschijn en ga de strijd aan! De score kan worden bijgehouden met de scoretellers. In de kast is aan beide speelzijdes ruimte geïntegreerd voor puckteruggave. Eenmaal uitgespeeld kun je de pucks en pushers opbergen aan het andere uiteinde van de tafel, zo blijft alles netjes bij elkaar! De tafel beschikt over een uitstekend glijdend MDF speeloppervlak welke is uitgevoerd met een PVC toplaag. Dit laatste is erg belangrijk, want een goede pot airhockey valt of staat met een goed glad speelveld. Door de kleine, maar krachtige motor zweeft de puck gemakkelijk en snel over het speelveld. Het speelveld heeft een witte kleur met rode en blauwe lijnen en heeft een oppervlakte van (LxB) 176,5 x 92 cm. De tafel wordt ready-to-play geleverd, met het laken al voorgespannen en alle accessoires die je nodig hebt zijn bijgeleverd. Na de eenvoudige set-up is de pool & airhockey tafel klaar voor gebruik en kun je uren speelplezier beleven. Daarnaast ontvang je maar liefst 2 jaar garantie op de Cougar Reverso Pool & Airhockey Tafel. 2-in-1 Pool & Airhockey tafel van MDF met PVC toplaag. Sterk en solide onderstel. Pool speelveld 18 mm dik MDF voorzien van een harde kunststof toplaag overtrokken met een doek van 50% wol/50% polyester. Droppockets voor 5-6 ballen. Inclusief één set poolballen (57 mm), houten triangel, 2 keuen (147 cm), biljartkrijt en een borstel. Airhockey speelveld van MDF met een kras vaste PVC toplaag. Een kleine, maar krachtige motor zorgt ervoor dat de puck gemakkelijk en snel over het speelveld zweeft. 2 scoretellers. Inclusief 4 pushers (Ø96mm) en 4 pucks (Ø63mm). Geïntegreerde verstelbare poten (leg levelers) zorgen ervoor dat de tafel ca. 5 cm kan worden versteld voor een stabiele plaatsing van de tafel. Geschikt voor 2-4 personen. Geschikt voor kinderen van 5 jaar en ouder. gewicht: 140 kg. Technische specificaties Blower AC 220/240V/ 50/60Hz motor voor het genereren van luchtstroom door gaten in de tafel. Uitgevoerd met een type C Europese power plug. Afmetingen Blower (LxBxH): 17,2 x 15,2 x 5,2 cm.Afmetingen Afmetingen tafel (LxBxH): 216,5 x 107,3 x 81,3 cm. Afmetingen Pool speelveld (LxBxH): 169 x 84,5 x 3,6 cm. Afmetingen Airhockey speelveld (LxB): 176,5 x 92 cm.

Saphir Pool Table
De Cougar Saphir Pooltafel zorgt ervoor dat je de deur niet meer uit hoeft voor een gezellig avondje poolen! De Saphir Pooltafel van Cougar heeft alles wat je van een pooltafel mag verwachten. Met de verstelbare poten (leg levelers) kun je de tafel ca. 5 cm in hoogte verstellen en hierdoor precies waterpas neerzetten. Het zware, stevige onderstel en een totaalgewicht van circa 120 kg. garandeert de stabiliteit van de tafel. De tafel is verder voorzien van kunststof droppockets, zwarte aluminium hoekplaten en een rubberen binnenrand voor een optimale en exacte balterugslag. Als je bent uitgespeeld kun je de ballen in de pockets laten liggen en de keuen en triangel eenvoudig ophangen aan de zijkanten van de tafel.Speelveld Het speelveld heeft een rode kleur en is maar liefst (LxBxH) 200 x 100 x 3,9 cm groot. Het veld is 21 mm dik en is voorzien van een harde kunststof toplaag welke is overtrokken met een doek van 50% wol/50% polyester zodat de ballen goed rollen. De tafel wordt ready-to-play geleverd, met het laken al voorgespannen en alle accessoires die je nodig hebt zijn bijgeleverd. Na de eenvoudige set-up is de pooltafel klaar voor gebruik en kun je uren speelplezier beleven. Daarnaast ontvang je maar liefst 2 jaar garantie op de Cougar Saphir Pooltafel. 7ft. Pooltafel van MDF met PVC toplaag. Sterk en solide onderstel. Speelveld 21 mm dik MDF voorzien van een harde kunststof toplaag overtrokken met een doek van 50% wol/50% polyester. Droppockets voor 5-6 ballen. Inclusief één set poolballen (57 mm), houten triangel, 2 keuen (147 cm), biljartkrijt en een borstel. Geïntegreerde verstelbare poten (leg levelers) zorgen ervoor dat de tafel ca. 5 cm kan worden versteld voor een stabiele plaatsing van de tafel. Geschikt voor 2-4 personen. Geschikt voor kinderen van 5 jaar en ouder. gewicht: 120 kg. Afmetingen Afmetingen tafel (LxBxH): 225 x 125 x 79 cm. Afmetingen speelveld (LxBxH): 200 x 100 x 3,9 cm.

Topaz Pool Table
Met de Cougar Topaz Pooltafel hoef je de deur niet meer uit voor een gezellig avondje poolen! De Topaz Pooltafel van Cougar heeft alles wat je van een pooltafel mag verwachten. Met de verstelbare poten (leg levelers) kun je de tafel ca. 5 cm in hoogte verstellen en hierdoor precies waterpas neerzetten. Het zware, stevige onderstel en een totaalgewicht van circa 90 kg. garandeert de stabiliteit van de tafel. De tafel is verder voorzien van kunststof droppockets, zwarte aluminium hoekplaten en een rubberen binnenrand voor een optimale en exacte balterugslag. Als je bent uitgespeeld kun je de ballen in de pockets laten liggen en de keuen en triangel eenvoudig ophangen aan de zijkanten van de tafel.Speelveld Het speelveld heeft een rode kleur en is maar liefst (LxBxH) 180 x 90 x 3,3 cm groot. Het veld is 18mm dik en is voorzien van een harde kunststof toplaag welke is overtrokken met een doek van 50% wol/50% polyester zodat de ballen goed rollen. De tafel wordt ready-to-play geleverd, met het laken al voorgespannen en alle accessoires die je nodig hebt zijn bijgeleverd. Na de eenvoudige set-up is de pooltafel klaar voor gebruik en kun je uren speelplezier beleven. Daarnaast ontvang je maar liefst 2 jaar garantie op de Cougar Topaz Pooltafel. 6ft. Pooltafel van MDF met PVC toplaag. Sterk en solide onderstel. Speelveld 18 mm dik MDF voorzien van een harde kunststof toplaag overtrokken met een doek van 50% wol/50% polyester. Droppockets voor 5-6 ballen. Inclusief één set poolballen (50,8 mm), houten triangel, 2 keuen (147 cm), biljartkrijt en een borstel. Geïntegreerde verstelbare poten (leg levelers) zorgen ervoor dat de tafel ca. 5 cm kan worden versteld voor een stabiele plaatsing van de tafel. Geschikt voor 2-4 personen. Geschikt voor kinderen van 5 jaar en ouder. gewicht: 90 kg. Afmetingen Afmetingen tafel (LxBxH): 205 x 115 x 79 cm. Afmetingen speelveld (LxBxH): 180 x 90 x 3,3 cm.