World Map Teepee Tent Black/white

Je moet eerst inloggen om de productprijs te zien.
Productnummer: C052.107.00
Productinformatie "World Map Teepee Tent Black/white"

Met de Sunny Wereldkaart Tipi Tent zwart/wit zullen kinderen een avontuur beleven. Waar ben je allemaal geweest? Ontdek de wereld en vertel verhalen die ze in hun dagelijks leven mee kunnen nemen. De combinatie van zwart/wit en print zijn ideaal voor alle soorten kamers of voor het buiten spelen. Is dat niet perfect voor je kinderen? Als jullie zijn uitgespeeld vouw je de palen gemakkelijk bij elkaar, zodat je de Tipi kan meenemen of opbergen.

Premium kwaliteit
De Wereldkaart Tipi Tent is gemaakt van het beste materiaal. Zo hoeven jij en je kinderen zich alleen nog maar bezig te houden met spelen en avonturen beleven. De Tent bestaat uit een 100% natuurlijk, extra veilig, ademend katoenen canvas met een stevige constructie. De Tipi is eenvoudig te monteren door de 2-delige FSC 100% houten palen (Ø 2,4 cm) aan elkaar te maken doormiddel van een kunststof tussenstuk. Plaats de palen in de openingen van de katoenen canvas en bind de palen aan de bovenkant bij elkaar met het meegeleverde koord.

De Tipi is maar liefst 160cm hoog en heeft een grondoppervlak van 120 bij 120cm. Door de 2 jaar garantie van Sunny kunnen jullie samen jarenlang genieten van de Wereldkaart Tipi Tent.

  • Zachte stof, 100% katoen
  • FSC 100% natuurlijke vuren houten palen, Ø 2,4 cm
  • Opvouwbaar voor eenvoudige opslag
  • Eenvoudige montage
     
Afmetingen (LxBxH): 120 x 120 x 160 cm
Garantie: 2
Keurmerk(en) : CE, FSC 100%
Materiaal Type: Cotton, Spruce wood
Minimale leeftijd: 3