Como playtent Cream

Je moet eerst inloggen om de productprijs te zien.
Kleur
Productnummer: S052.201.00
Productinformatie "Como playtent Cream"

Met de Como Speeltent Crème van Sunny hebben kindjes altijd een eigen speelplek in de buurt. Door de speeltent te gebruiken als huisje, verstopplek of speelruimte zullen ze zich nooit meer vervelen. Door de neutrale crème kleur past de Como speeltent in elke woon- of speelkamer. Als je kindje is uitgespeeld, klap je de speeltent gemakkelijk dicht zodat hij opgeborgen of meegenomen kan worden.

Duurzaamheid
De Como speeltent is gemaakt van het beste materiaal. Zo hoeven jij en je kindje zich alleen nog maar bezig te houden met spelen en avonturen beleven. De tent bestaat uit een natuurlijk, extra veilig, ademend 100% katoenen canvas met een stevige constructie. De tipi is voorzien van FSC 100% houten onderdelen die afkomstig zijn van duurzaam beheerde bossen en daarom ook een milieubewuste keuze.

Eenvoudig op te bergen
De Como Speeltent is niet alleen eenvoudig op te zetten, maar ook moeiteloos weer te demonteren. Dit maakt het mogelijk om de speeltent naar wens te verplaatsen, of het nu gaat om een andere kamer in huis of om mee te nemen wanneer je kindje bij vrienden gaan spelen of logeren. De draagbaarheid van deze tent maakt het een handige metgezel voor kinderen die altijd op zoek zijn naar nieuwe speelplekken.

Veiligheid
De speeltenten van Sunny zijn voorzien van een CE keurmerk en zijn getest en geproduceerd volgens EN 71 veiligheidsnormen zodat veilig speelplezier gewaarborgd is.

De speeltent is maar liefst 107cm hoog en heeft een grondoppervlak van 123 bij 106cm. Door de 2 jaar garantie van Sunny kunnen jullie samen jarenlang genieten van de Como speeltent.

Kenmerken

  • Spelen in een speeltent stimuleert creativiteit en sociale interactie.
  • Gemaakt van zachte 100% katoenen stof.
  • FSC 100% natuurlijke vuren houten palen.
  • Opvouwbaar ontwerp voor eenvoudige opslag en draagbaarheid.
  • Eenvoudige montage, zodat je kindje snel kan gaan spelen.
  • Geschikt voor kinderen van 3 jaar en ouder.
  • 2 jaar garantie!


Afmetingen
Afmetingen speeltent (LxBxH): 123 x 106 x 107 cm.
Afmetingen speeltent opgeklapt (LxBxH): 123 x 5 x 119 cm.

Garantie: 2
Keurmerk(en) : CE, EN 71, UKCA
Materiaal Type: Cotton, Pine wood
Minimale leeftijd: 2