Classic Chique Kitchen

Je moet eerst inloggen om de productprijs te zien.
Productnummer: 404299
Productinformatie "Classic Chique Kitchen"
De Step2 Classic Chique Kitchen legt de laatste designtrends en veel speelwaarde vast in een kleine ruimte!

Junior koks kunnen in stijl spelen met de Classic Chic Kitchen™ van Step2. Naast de vele mooie afwerkingen en details is er ook nog eens veel te doen! Met deze speelkeuken, die een grote speelwaarde heeft, krijgt het rollenspel een complete make-over. De goudkleurige kraan, het keukengerei en de apparatuur compenseren de diepblauwe tinten en de imitatietegels aan de achterwand, terwijl het moderne grijze aanrecht in trendy marmeren uiterlijk voldoende ruimte biedt om de ingrediënten voor te bereiden. Bied de gasten hun favoriete drankje aan met het ingebouwde koffiezetapparaat en vind alles wat je nodig hebt in de koelkast met venster en opbergbakken! Geniet van een hapje met vrienden aan de ontbijtbar met een bijgeleverde kruk, waar ze hun favoriete maaltijd kunnen opdienen vanaf de pretentieuze kookplaat met échte verlichting en geluiden. De kleintjes kunnen kloppen, klutsen, bakken en nog veel meer in deze speelse speelkeuken, met veel ruimte voor vriendjes en vriendinnetjes om te kunnen helpen. Als het speelplezier voorbij is, zorgt de ingebouwde opbergruimte ervoor dat elke accessoire een plaats heeft nadat alles is schoongemaakt in de grote gootsteen in boerderijstijl!

 • Het ontwerp van de speelkeuken bootst de trends in de woninginrichting na met eigenschappen als een achterwand met imitatietegels, goudkleurige kraan en keukengerei, apparatuur, een marmer-look aanrechtblad, een gedetailleerde afzuigkap en diepblauwe accenten.
 • De ingebouwde opbergruimte bestaat uit extra rekken, een hangend keukengereirek, een koelkast met ramen en uittrekbare bakken.
 • Extra aanrechtruimte doet dienst als voorbereidingstafel of ontbijtbar, met een inbegrepen krukje.
 • De speelgoedkeuken stimuleert het samenspelen met meerdere kinderen op verschillende stations, en biedt ook genoeg te doen voor het alleen spelen!
 • Maak een verse pot koffie met het ingebouwde koffiezetapparaat met koffiepot.
 • Koken kan op de kookplaat, met klikbare knoppen voor extra veel beleving.
 • Het hebben van een eigen keuken stimuleert peuters om buiten de hokjes (outside the box) te denken en nieuwe manieren van spelen te verkennen.
 • De kookplaat is voorzien van realistische elektronische verlichting en geluiden (vereist 2 "AA"-batterijen, niet inbegrepen).
 • EverTough™, deze speelkeuken voor peuters heeft een ongeëvenaarde sterkte en duurzaamheid, waardoor hij ideaal is voor zorgeloos spelen met gemakkelijk onderhoud.
 • Montage door volwassenen vereist.
 • In de doos: Speelkeuken met stickers, kruk en 28-delige accessoire-set.

Afmetingen keuken (LxBxH): 29,8 x 96,5 x 106,7 cm
Afmetingen kruk (LxBxH): 31,1 x 31,1 x 29,8 cm
Garantie: 3
Keurmerk(en) : CE, EN 71
Materiaal Type: Roto-moulded plastic
Minimale leeftijd: 2