Alba Teepee Tent Pastel Green

Je moet eerst inloggen om de productprijs te zien.
Productnummer: S052.101.03
Productinformatie "Alba Teepee Tent Pastel Green"

De Sunny Alba Tipi Tent Pastel Groen is een variant van een wigwam en zeer geschikt om kinderen een lekker plekje te geven om in te spelen of lekker te relaxen en een boekje in te lezen. Deze mooie groen-kleurige Tipi Tent zal een ware eyecatcher zijn in iedere baby-, peuter- en kinderkamer. Door het grote opvouwbare kussen is de Alba ideaal voor zelfs de allerkleinsten. Daarnaast houdt het kussen je kinderen schoon wanneer ze de speeltent buiten willen gebruiken, zo is de Alba Tipi Tent multi-inzetbaar! De tent heeft twee ramen aan de zijkanten welke voorzien zijn van een gordijntje die aan de buitenkant geopend kunnen worden voor meer natuurlijk licht. Als je kinderen verstoppertje spelen kunnen ze de ramen en voorkant van de tent snel dicht doen om niet gezien te worden. Als uitgespeeld zijn kan je de Tipi gemakkelijk bij elkaar pakken, zodat je de Tipi kan meenemen of opbergen.

Premium kwaliteit
De Alba Tipi alleen nog maar bezig te houden met spelen en avonturen beleven. De tent bestaat uit een natuurlijk, extra veilig, ademend katoenen canvas met een stevige constructie. De Tipi is eenvoudig te monteren door de 3-delige FSC 100% houten palen (Ø 2,4 cm) aan elkaar te maken doormiddel van een kunststof tussenstuk. Plaats de palen in de openingen van de canvas en bind de palen aan de bovenkant bij elkaar met het meegeleverde koord. Plaats de Tipi over het kussen en bindt deze vast aan de palen.

De speeltent is maar liefst 160cm hoog en heeft een grondoppervlak van 120 bij 120cm. Door de 2 jaar garantie van Sunny kunnen jullie samen jarenlang genieten van de Alba Tipi Tent.

Kenmerken

  • Zachte stof, katoen.
  • FSC 100% natuurlijke vuren houten palen, Ø 2,4 cm.
  • Opvouwbaar voor eenvoudige opslag en draagbaarheid.
  • Inclusief groot opvouwbaar kussen, voor meer comfort.
  • Met twee ramen voor meer natuurlijk licht, die gesloten kunnen worden door de gordijntjes.
  • Handige touwtjes aan de voorkant zodat de tent dichtgeknoopt kan worden.
  • Eenvoudige montage.
  • 2 jaar garantie!

Afmetingen (LxBxH): 120 x 120 x 160 cm.
Garantie: 2
Keurmerk(en) : CE, EN 71, FSC 100%
Materiaal Type: Cotton, Spruce wood
Minimale leeftijd: 1.5